torsdag

Här var det längesen som det blev uppdaterat, men jag har fullt upp med jobb. Imorgon är det min 13:onde dag utan en enda ledig dag så ska bi riktigt skönt att få sova ut på lördag! Det är sista dagen på cubus imorgon och kommer bara hinna vara där i två timmar för jag ska på riskettan :/ Vill verkligen vara kvar några veckor till, trivs så himla bra där.
Inget intressant har hänt som sagt, men jag hade det sjukt roligt i lördags när jag skulle lära ut alla att dansa, 30-50 åriga männen var hur roliga som helst då dem försökte vara en "whigga" hahah.

Idag har jag vart på cubus sen gick jag på stan och käkade med hanna. sen dansade vi och sen var jag ut och körde, börjar gå riktigt bra nu :)

get on the floor

Kaos dag har det verkligen varit idag, det började rinna jätte mycket ner mitt inne i butiken på cubus, så vi fick ta massa stora hinkar och försöka få upp de mesta utav vattnet innan hjälp kom, sen har det vart en massa strul haha, en del dagar är det bara omöjligt! Nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma och hämta mig så ska vi ut och köra.

Jag är så otroligt glad över mig själv nu att jag lyckats att hålla mig ifrån rökningen så himla länge är typ 3 och en halv måndag nu tror jag? Visst jag feströker men aldrig något annars, jag trodde ju att jag aldrig skulle klara det här! Det är så kul att träna nu för tiden för nu kan jag träna jätte mycket innan jag blir trött, förr var det kört efter ett zumba pass, nu brukar jag gå in på gymmet efter till och med för jag inte blir tillräckligt trött :)


Helgen

Helgen har flygit förbi, fredagen började med en dag på cubus, fick göra om en vägg för första gången med en praktikant och fick väldigt mycket beröm, är så kul när dem uppskattar det man gör. Sen skyndade jag mig hem och fixade mig och sedan åkte hem till linn för födelsedags firande och blev middag och lekar med en massa tjejer. Sen drog vi hem till kim där det bli party.
Lördagen blev lugn hemma hos sara och robban med tacos och film. Idag har jag haft dansgrupperna och sen bara latat mig, har vela gjort något men verkligen inte orkat. Men ibland måste man väl låta sig själv att få sitta hemma en hel kväll.

cubus

I måndags började jag med apun på cubus och såklart är det i samband med inventeringen, lika var det nrä jag var på kicks också! kul att det är en gång om året och man pirckar in varje gång haha. Men imorgon är det bara 2 timmar kvar, sen är det slut.
Jag trivs jätte och har för en gångs skulle vart glad om dagar utan en massa humörsvängningar, ja jag behövde nog verkligen komma bort från skolan ett tag.
Dom senaste dagarna har jag vart lite med micke och robert, Igår blev det dubbelpass med zumba fitness och testade även på fitness yoga, men det var inget för mig, jag tyckte det var på tok för lugnt! Sen idag har jag bakat negerbollar, skulle sola, men soariumet satt inte igång? och senare blir det promenad med hanna.

jobb

Nu känns det så himla skönt efter att ha haft dansgrupperna för första gången! småttingarna och streeten hade jag på förmiddagen, och nu kom jag precis hem från sanna som vi ska jobba åt om två helger på en bal då vi ska lära ut lite koregrafi och så, och hon tyckte att danserna var jätte bra, så nu kan jag äntligen börja slappna av lite :)


lördag

Igår på dan så kom fanny hit så fixade vi lite med jobb och så. Sen fixade jag mig och tog sex bussen in till stan för lite fest, tog 12 bussen hem eftersom att jag såklart inte är 18 och vi var tvungen att dra så alla gick till interpool.

Idag ska jag göra det sista jobbet inför imorgon då jag och fanny ska börja ha dansgrupperna. Sen blir det grillning med grabbarna och ikväll blir det förmodligen lugnt med underbart folk:)

Torsdag

Hela dagen har jag gått runt och varit irriterad och trött, förstår inte vad det är med mig nu för tiden? har jämt världens humörsvängningar att personer i min omgivning orkar med mig...
I skolan har det vart prov och världens svåraste matte sen fick vi helg. Gick på stan och skulle fördriva tiden innan min buss gick men träffade på sara så gick med henne lite längre. Åkte hem för att sedan nästan direkt åka in till stan igen. Men fick tyvärr ett sms om att dansen var inställd så mina planer sprack, ingen dans och solning.. Men nu blir det promenad med mathilda iallafall så får röra på mig lite.

krumping

Eftersom att det inte verkar gå att lägga upp video så får jag länka, dem är då riktgit grym!

http://www.youtube.com/watch?v=CW9wYtBCZHo&feature=player_embedded

österns pärla.

Gårdagen var jag i skolan någon timme sen slutade vi vid tio ungefär. Måste säga att jag har det riktigt bra i skolan, går nästan aldrig en hel dag. Sen gick jag, rebecca och Fanny till Österns pärla och lunchade, det var hur gott som helst! Sen gick vi på stan i någon timme och jag kom hem med ett par vardags skor som verkligen avr behövligt..
Jag och fanny åkte hem till mig och fixade lite musik och lagade mat innan vi tog en promenad upp till Pulshuset där vi gymmade i en timme och sen danse i 1,5 h.

Idag har jag legat på soffan och inte orkat röra en fena, nu lär jag vel sätta igång med plugg, men blir nog klar om tio min. Senare ska jag upp och jobba sen blir det zumba/styrka och kanske gym om jag inte blir allt för trött? men det är då osäkert med tanke på denna träningsvärk jag har nu, haha..

RSS 2.0