klant

jag blir galen på mig själv, varför är jag så klantig? idag när jag käkade på waynes så råkade jag slå ner tallriken i knät så allt hamnar på min tröja med snygga dressing fläckar. Dessutom sa mamma att hon skulle försöka få bort fläckarna med ketchup när jag visade tröjan när jag kom hem. Känns som om jag har ärvt mitt från henne, lika yr båda två.

helg

Helgen har varit helt okej. I fredags efter skolan så blev det stan och handla lite smått sen hem till rebecca på förfest och sedan drog vi vidare på fest. Lördags åkte jag och jobba tidigt och snacka om att det var svårt att komma upp haha. Sen skyndade jag mig hem och fixa mig och drog på party och sen åkte jag vidare.

dance dance dance

Nu har jag beslutsångest, ska jag tillbringa torsdagar ensam i några timmar för att vänta på att dansen ska börja och sen vänta på bussen i ytterligare en timme bara för att få dansa i en ynka timme? jag vill ju verkligen dansa ragga men är det verkligen värt det? Hanna börja med mig!!

Idag har jag jobbat sen åkte jag direkt till dansen, efter hade jag en sån tur så att jag fick skjuts av hesse och linus. Åkte hem till linus en sväng och sedan hem.

Imorgon blire rolig dag, först femkamp med skolan, sen stan med emmy, förfest hos rebecca sen drar vi på party.


bounce

Idag var första street lektionen för terminen, det var riktigt roligt.

Dessutom missar jag dansträningen med benke som vart med i Bounce, kuuuuul! jäkla jobb, att man jämt ska jobba när man får roliga saker att kunna göra.



Första dagen

Då var skolan igång igen, snacka om att man fick ångest när man gick in på skolgården igen, haha. men det är bara att tänka framåt att året kommer gå snabbt. Vi var inte länge i skolan innan vi skulle ut och leta reda på apu plat, fick på cubus och hoppas att det blir bra där så nu är jag ledig tills på fredag, underbart!

Efter ett tag mötte jag upp mamma för att följa med henne till tatuerings studion där hon skulle göra om tatueringen, det blev betydligt mycket bättre.

Ikväll har jag fått en bra upplevslse. Kändes så skönt att få kontakt med dom, få höra hur det var och få höra om lite eget, kunna få råd som jag vet är bra, råd som inte en annan skulle kunna ge.


11 augusti

ja, inte mycket har jag att skriva i denna sketna blogg. gör vel kanske ett försök när jag börjar skolan igen.
Idag försökte jag mig på en joggingtur och jag höll på och dö! tror jag lär minska på ölen och börja röra på fläsket. men det är ju lov, då ska man ju få skippa träningen. undra bara om jag kommer orka en danslektion sen när det börjar igen haha.

så vad har jag gjort idag? Vaknade upp hos en vän, åkte hem och solade, tog en joggingrunda med hunden och sedan jobbade till åtta ungefär, så nu tänker jag ta det lugnt hela kvällen. Inte röra mig längre än toaletten.



öregrund

jag hatar att vara 17 och hatar att vara i sverige när man får sms om hur kul det är i sunny beach. Förstå vad härligt och fylla 18 få ta körkort och äntligen kunna gå ut med vänner. Det här året får nu gå riktigt snabbt. Synd bara att man fyller år nästan sist utav alla..

dagen har bjudit på jobb, handlat mat, promenad med mathilda och varit hos K.
jag hoppas att morgondagen går snabbt så att fredagen kommer med storm. då bär det av mot öregrund. Jag ska tillbringa hela min helg där. Känns så skönt att jag har tagit ledigt för att åka iväg eftersom att jag jobbat helg nästan varje helg denna sommar. men jag klagar inte för jag har ju väldigt sköna tider.

RSS 2.0