virrigt

Vilken jäkla morgon! först så kommer jag inte in på kicks för att dörrarna inte öppnar klockan åtta på morgonen som jag inte tänkte på, sen så tar det ett tag innan jag får reda på numret in. Efter det fattar jag inte vilken ingång jag ska gå in i och svante kommer och letar efter mig ute och då blev båda två utlåst eftersom att han var tvungen att stänga dörren för larmet gick. Sen råkade vi välta Dior hyllan med massor av smink, haha jag garvar fortfarande år det när jag tänker på det. Men som tur var så gick det bara någon ögonskugga sönder och inge mer. Men jag tycker att det hade kunnat vara någon "lågpris" hylla istället. Svante verkar ha lika otur som mig när det gäller sådant.
Efter jag slutat på kicks så åkte jag raka vägen till jobbet. Fick även höra en rolig sak av Helena, så om kanske ett halvår eller något så kanske kanske, har jag ett "projekt" på gång :) 
Nu ska jag kolla klart på cougar town och sen sova, är helt slut efter att jobbat tolv timmar idag.

lilla kulan på prärien

Gårdagen blev inte så lyckad. Det var kul hos sofie sen så blev inte kvällen så bra. Jag säger bara det att 16 år är inte roligt att vara, men snart är det nästan bara ett år kvar innan jag kan ut med vänner som jag vill festa med och inte hamna på någon risig hemma fest.
Det var riktigt länge sen som jag skrattade så mycket som när lilla kulan på prärien kom till tal.
Om en timme ska jag fara upp till jobbet och dansa, men hur jag ska orka det, det vet jag inte. Känns som om min kropp är i koma. Imorgon blir det första dagen av tre veckor på kicks, jag tror det kommer bli riktigt roligt, plus att jag tycker mycket om smink och diverse :)

sunshine

Vilket härligt väder, hoppas att det håller sig hela dagen! Nyss åkte marcus och micke hem, dom var här en stund och gjorde mig sällskap sen kommer emmy förbi en stund. Ikväll blir det party, nu ska jag käka frulle, tjao!


fredag

fan vad jag är grym nu har jag kirrat jobb åt hanabanana :D dom ringde från kungsådran imorse och frågade om jag ville jobba men eftersom att jag redan jobbar på pulshuset så har jag inte riktigt tid, så då fick hanna hoppa in i stället för mig.
Kvällen har jag inte riktigt bestämt än vad jag ska göra, så vi får se vad den bjuder på.

dance dance dance

Underbara helg är tillbaka! ja iallafall från skolan eftersom att jag ska jobba imorgon. Plus att jag slipper skolan i tre veckor nu eftersom att jag har apu i tre veckor så kommer vara på kicks :)
Sitter och kollar på americas best dance crew nu, och jäklar vad jag blir sugen på att dansa street/break, som tur är så ska jag börja på någon utav dem danserna nästa termin. Men jag får iallafall dansa ragga ikväll.
Vi fick en förfrågan idag om vi ville vara med och dansa i en musikvideo, det skulle vara riktigt roligt men frågan är om vi då kommer dansa girlicious? det är ju inte en direkt favorit och dessutom ser det inte bra ut när jag dansar det..


onsdag

Bara en lektion kvar nu, just nu sitter jag och garvar åt ida som är en gammal kärring med karameller till skolan, haha! När jag har slutat så ska jag möta upp mamma på stan och kika på stan, blir nog ett par joggingdojjor, så nu kanske det blir en bra beach -10 haha. Plus att jag inte ska käka godis på vardagar snart har jag klarat mig tre dagar, nu ska ni vara riktigt stolt över mig. Hanna fuskar just nu, så snart ska få hon lite smisk.

warriors

Den här låten ger mig så otroligt många minnen jag tror att jag har lyssnat på den här i fyra år nu. Som mest var det den tiden då jag nästan bara umgicks med grabbarna och alltid gled omkring utan bekymmer och alla härliga sommardagar var underbara. Jag kommer nog aldrig ledsna, den är fortfarande lika bra.




sol

Nu sitter jag ute i solen och har nyss käkat glass dock fryser jag i min bikiniöverdel men jag ska trotsa vädret och få lite färg!
Snart ska jag iväg och dans zumba det ska bli riktigt skönt och få röra på sig lite.
Helgen har bjudit på jobb, party och grillning.

det är synd att sista korten är så dans...

.. då var snillet framme igen och var helt seriös innan jag fattade vad jag hade sagt. När ska min hjärna börja fungera som jag vill? det är en fråga som jag funderar över ibland. ännu värre blev det efter mitt samtal med ewe, med henne blir jag bombad, men visst har man roligt när man är lite osmart ibland haha.

Jag är så glad nu, anders från jobbet ringde idag och frågade om jag ville jobba imorgon på den nyöppnade restaurangen kungsådran. självklart så ska jag dit! ska bli roligt att få jobba på ett nytt ställe för dagen. Och visa fram fötterna mer är inget som jag tackar nej till.

Idag så har jag haft dans, gud vad jag älskar den. Så mycket glädje som den ger. Resten utav dagen har varit som en berg och dalbana. Glatt besked och ler som en fåne, dåligt besked som dämpad ner och glad igen, ja snacka om humörsvängningar haha.

Jag hoppas att du verkligen förstår nu vad du har gjort mot mig och de andra efter mina ord, även fast du kanske inte gjort det helt medvetet.

inte som andra dagar

Jag har varit jätte duktig nu, jag har gjort klar två arbeten som ska ha vart inlämnad idag och imorgon. Hoppade till och med över grillning för att jag tänkte plugga. Det är inte ofta som jag sitter hemma och pluggar framför andra saker, plugga i allmänhet utanför skolan är inte så vanligt för mig. Nu ska jag fira för att jag vart så duktig med kladdkaka och kanske tvinga ut någon på en promenad.

tisdag

Jag vill hem, jag vill sola, jag vill dansa ragga, jag vill ha massor nya skor, jag vill fylla upp min garderob, jag vill festa. Det är mycket jag vill men inte kan just nu för att jag sitter i skolan. Och vilket underbart väder det är, det är ju inte så att man vill sitta här inne som en mupp. Efter skolan så åker jag direkt till jobbet.
Nu fick jag beröm av niina hon tyckte att mitt Cv var utmärkt, kanske man har lite chans att skaffa jobb med det också? haha. Plus att jag fick MVG på reccensionen det här börjar bli bra även fast jag är så jäklans skoltrött just nu.


söndag

Hanna jansson du har dåligt inflytande på mig! om du skulle ha dansat skulle jag inte ha sovit bort hela dagen ;)
gårdagen var rolig, kommer bilder i veckan. nu måste jag ut och röra fläsken efter att ha legat i koma helda dagen.

Vi skulle knäppa en spännisbild men det var bara jag som gjorde det?


saturday night

Nu ska jag fixa mig sen blir det party hela natten lång!


shake what your mama gave ya

snart ska jag äntligen få dansa ragga! som jag har längtat i nästan två veckor. hoppas vi får ännu mer rolig koreografi till låten.


..

Dom senaste dagarna har jag haft fullt upp och flängt runt mellan jobbet, stan och kors och tvärs.
Dessutom så kan jag säga er att jag inte ska bli någon bagare. skulle göra muffins för första gången igår på jobbet, dom blev stenhårda uppe på toppen haha. Inget som vi kunde sälja precis.


stan

dagen har varit skön, började med att åka in till stan med hanna och sen bar det iväg till emmy där det blev wii och lite poledancing. mer orkar jag inte skriva jag är sliten som få och ska kika på film så jag somnar åtminstinde två inatt. ska trots allt upp vid nio imorgonbitti, hur jag ska lyckas vet jag ej.


max

Då var man mätt och belåten efter att ha käkat max. Hann knappt komma inanför dörren innan micke och marcus hämtade upp mig och åkte in mot stan. Tidigare idag blev det film hos piroz och det var då den mest komplicerande filmen jag någonsin sätt. Man kände sig lite smått blåst när man kollade på den haha.

sjukt

http://existenz.se/out.php?id=22806

Hur dum i huvudet är egentligen dom vuxna som lär så oskyldiga småbarnen sånt här? är dom pedofiler och tänder på det?

lördag

Gårdagen blev det lite festligheter sen tackar jag grabbarna som var snäll och tog en senare buss för att jag skulle ha sällskap =) Nu är verkligen våren här imorse när jag gick hem så kvittrade fåglarna och idag är det underbart väder. Nu ska jag sätta mig i solen med en öl och njuta ett tag innan jag blir häntad. Ikväll blir det middag hos linus och kanske singstar skulle jag tro.

lov

Då var det äntligen lov! var i skolan en kvart och gjorde muntligt prov sen hade jag sådan tur och fick skjuts hem av micke. Åkte direkt till jobbet och dem var så snälla och gav mig ett påskägg :) dom vet hur man gör mig glad, haha. Nyss var robert här och visade stolt upp sin nya bil. haha den grabben och bilar!
Ikväll blir det bio med emmy, sen ska förfest efter. Får se hur det blir med det. Nu ska jag käka godis och kika tv.
Glad påsk!

RSS 2.0