avatar

Avatar rekomenderar jag verkligen att se. Trodde inte att den skulle vara så bra som den var. Hann dock inte se klart på hela eftersom att den slutade inte innan sista bussen gick hem för mig.


panik

jag har panik! har bara en klänning till nyår som känns för stor och tycker kanppt att det är fin, skor har jag ej, har bara en massa sommarklackar. Och smycken, nej det har jag inte heller. Fan, varför ska nyår vara så jobbigt varje år?

Nyss trodde jag att mina tår skulle lossna, dom var blå och gjorda ont som in i helvete. Kylan är inte rolig nu.

stan

Snacka om att det var jobbigt att gå upp vid halv tio imorse, annars ligger jag och drar mig till ett-två på dagen.
Jag åkte till stan och kikade i affärerna med syster, hittade dock inte något till nyår så jag får vel a min förstora klänning.
Sen åkte vi hem till henne och Robban i Stigslund och kikade på film, solade och pratade.
När jag fick skjuts av sara till stan så är det en gubbe, antagligen full(?) som öppnar dörren och säger att vi får 400 spänn för att köra han till Sandviken och Sara blir orolig och försöker åka ifrån så fort som möjligt haha!
Sen var busschauffören jätte snäll och frågade om jag ville ha skjuts om jag skulle gå långt haha :)

Grabbarna frågade om jag ville följa med och åka eckerö imorgon, hade gärna velat följa med men kunde tyvärr inte för min ekonomi. Men någon annan gång kanske det blir.

..

Jag skulle egentligen gå på bio ikväll med hanna och rebecca på Avatar, men såklart så fanns det inga platser kvar, Jag som tyckte att det skulle bli perfekt att gå på bio ikväll. Så nu vet jag inte om vi åker in och fikar eller ej istället.

Igår var jag inte med angelica och Ewe eftersom att tågen gick så dåligt. Så jag åkte till stan på en förfest sen åkte jag och emmy hem till henne och spelade Wii. Och idag har jag träningsvärk i min ena arm efter boxningsmatcherna haha! Jag blir riktigt irriterad när jag spelar det. Men det är jäkligt kul!

julmat

Jag var jätte glad över att jag skulle slippa julmat eftersom att vi käkade tacos på julafton. Sen nu två dagar efter säger mamma att vi ska käka julmat? Fan, där gick min glädje ner. Julmat har aldrig varit populärt hos mig.
Idag kanske jag och Ewe åker till Angelica. Men jag vet ej hur det blir eftersom att tågtiderna kan ju gärna få bli bättre.

Om jag inte får feber eller blir jätte förkyld efter denna natt med tre sjuklingar så tackar jag gud över vilket bra imunförsvar jag fått..

felsms.com

http://www.felsms.com/ en sida som jag alltid får ett gott skratt av

summer

Jag vill ha sommar nu! för i sommar kanske det blir fallskärmshoppning och mor och far går med på att ge det i födelsedagspresent till mig och syster.
Utomlands med Ewe om vi hittar någon bra resa.
Och kanske billudden med tjejerna igen?
Jag hoppas verkligen att allt blir av, då blir det en riktig kanon sommar!

Julafton

Då var den här julen också över. Dagen började här hemma hos mamma med alla syskon. Lite julklappsöppning och sen Anna ankas jul, ja, vi är vel inte riktigt som alla andra familjer som har någon speciell jultradioton. Vi tänkte eftersom att vi skiter i julmaten så kan vi lika gärna skita i kalle ankas jul. Men efter ett tag kollade vi även på det också. Efter det så spelade stål-henrik och super-sura-sunk-sara ninteno, haha! Vid fem tiden åkte vi "barn" hem till pappa och där var även farbror, hans tjej och kusin Kamilla. Vi käkade tacos sen blev det julklappar igen. Sen blev det lugnt och pratade hela kvällen. Eller ja lugnt och lugnt. Jag och super-sura-sunk-sara fick leka med Kamilla på 4 år hela tiden. Jag ska inte skaffa barn på vääääldigt länge efter att jag fått lekt samma lek mer än en timme och jag gjorde det typ 20 gånger. Jippi.... Vid halv tio gick jag ut och träffade ewe ett tag han inte träffa henne länge innan jag fick skjuts hem till mamma igen.

Dagens roligaste var att stål-henrik la knivarna på biltaket och körde iväg, haha. Han hade tur att dom åkte av vid oss och inte längre bort. Det var mamma som märkte det när hon skulle gå ut.  När mamma hade ringt och berättat det fick jag synen framför mig från Jackass när dom ställer ett "barn" (docka) i en barnstol på taket och åker iväg. Ja min familj är inte riktigt klar i huvve.

Caroline, super-sura-sunk-sara & stål-henrik


sopsäck åkning

Idag drog jag över och hälsade på KE och människan kom på den brilljanta idén att ta en varsin sopsäck och åka i kyrkbacken. Sagt och gjort så var vi där i backen. Ja dom första åken var vel roliga men sakta men säkert så blev det tråkigt, det ska vara marma grusgrop som man ska åka i, där är det kul! Det är så härligt att vara barnslig och göra sådanna saker någon gång ibland. Efter ett tag gick vi in och kikade på film. Jag får ju inte glömma att berätta att jag snömulade henne också, haha! Dock fick jag igen ganska mycket... 
Nu ska jag kika på gossip girl och försöka sova. Men jag är pigg som en lärka.

Jag har länge velat haft ett par låthöga stövlar, nu har jag hittat dom! men dock har jag ej råd med dom.. Min lön var inge bra denna månad, och pengar i julklapp kommer jag ej få heller såklart..


dan före doppardan

Jag har redan lyckats gjort sönder ett paket som jag ska få imorgon, jag skulle känns om det var en chokladkaka och det var det, för jag lyckades bryta sönder den, haha.
Igår gjorde jag och emmy hemmagjorda chips, och jag ska verkligen inte göra något i köket, mina blev långt ifrån goda.
Jag kan inte förstå att det är julafton imorgon, jag har ingen julkänsla alls. Men det har jag inte riktigt haft på några år. Jag kom ihåg när man var liten och var så glad på morgonen när man fick öppna sitt första paket på morgonen, och man tyckte att det var så mysigt med julafton. Kanske tycker man att det är mysigt med julafton igen när man är vuxen?

trött som en gnu

jag har ångest över att jag måste iväg att dansa snart, jag blir alltid lika trött på loven. Jag orkar verkligen inte göra ett skit den första veckan på varje lov. Jag kanske borde sova mer och slappna av när jag har skola.

Pappa ringde nyss och berättade att han fått nyckeln till lägenheten som han ska flytta in i med hans tjej. Undra om det var en tvåa eller trea? Annars får jag vel ligga som en tattare på soffan när man är och hälsar på. Iförsig var det kanske ett halvår sist som jag sov hos honom men ändå..

Imorgon kommer kära syster hem som jag inte träffat på sen i somras, så det ska bli riktigt roligt att hon kommer hit och är kvar ett tag över jul.

Varför kommer man på allt försent?

size 0

Hur kan man ens vela se ut sådär? Det är inte snyggt på en fläck att vara sådär smal. Och hur kan man ens få gå en modevisning så? Jag förstår inte hur folk kan tycka att det är fint med size 0. Hellre lite extra hull än bara skinn och ben.



inte varje dag man äter en sked smör

underbara jullov är här! Dagen har faktiskt varit ganska rolig i skolan. Vi fick ett papper med typ 90 grejer som man skulle välja ur några ifrån och göra, därefter så fick man olika poäng. Och jag fick ju såklart äta en sked smör, fyfan vad äckligt det var! Det är inget som man gör bara ändå inte, men ställa upp för laget ska man göra! Och vårt lag vann såklart :D Och jag vann också en biobiljett, det var faktiskt första gången som jag vunnit något när det har vare lottning. haha!
Efter skolan gick jag på stan med några och köpte mig en parfym som jag ska få av mamma i julklapp.
Ikväll var det prat om fest, men nu tror jag inte att det blir något. Är väldigt sugen på att åka in och sola också. Kvällen får visa var jag hamnar, eller om det kanske bara blir en skön hemmakväll.

dancing in moonlight

Nu är jag jätte peppad till Januari. Har precis anmält mig till Girlicoius jag hoppas att det är en rolig dans, vill även börja på bootylicious och break dance men det har jag tyvärr inte tid med. Plus att jag har raggan ch zumba fittnes som jag ska fortsätta med. Så hela våren ska jag dansa röven av mig!

Jaja, idag har jag städat och gymmat. Är stolt över att jag har orkat med det på en söndag, annars så ligger jag bokstavligen i koma på söndagar och orkar knappt resa på mig. Och dessutom så tog jag 150 kg i benpress? eller vad det nu heter utan att jag visste om att det var det. Och jag har haft målet att jag skulle klara det snart, så jag blev riktigt glad, haha.



late night

fan, klockan är snart fem och jag är pigg!

blond

Nu känner jag mig sådär blond igen, har länge suttit och irriterad mig på att det har låtit som om någon skriver på msn. Men emellanåt så är det ingen som har skrivit när det har låtit. Så jag började logga ut och in igen och tänkte att det kanske blev bättre då, men nej det gjorde det inte. Efter ett tag så ser jag att johnny sitter vid datorn och han är inne på msn. Ja, där fick jag svaret. Det var inte min dator det var fel på.. Även fast jag är brunett nu för tiden så känner jag mig ofta som en blondin.

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra än, har lite att välja på men det blir nog bara en lugn kväll med någon. Vet inte riktigt vem jag åker till. Känns nu som om det blir att ta det lugnt med emmy, jag känner verkligen inte för att hålla på och passa en massa bussar ikväll.

Uppsala

Idag åkte jag till uppsala med ewe, hittade lite kläder som jag ska få i julklapp och julklapp till mamma som jag har letat efter länge men som har vart slut överallt. Nu blir det party med hanna, tror dock att det inte bli nå vidare men man får ju alltid hoppas på det bästa. Och jag känner mig smällfet idag, har käkat både donken, pizza och massor av choklad, men gott var det. Vad vore livet utan fetmat?

Natthumor

Nu börjar jag bli trött och då kan vad som helst vara roligt.

kolla gubben i rulltrappan på första klippet!






ljus

shit pommes nu hade jag kunnat startat en brand här i huset! Tur att jag är lite uppmärksam iallafall att jag kom på att jag höll på att sparka ner ett stort ljus.

...

jag hade tänkt gå och lägga mig i tid för en gångs skull idag, men tror ni jag lyckades? NEJ.
anledningen till att jag inte kyckades vad för att jag kom in på en sida med skor. Ja ni som känner mig väl vet hur mycket jag älskar skor. När jag väl har börjar kollat på en sida med skor så kan jag inte sluta. Nu har jag suttit i en timme och kikat igenom alla hemsidor som jag vet. Det är lika med när jag går in i en sko affär, det är rena himmelriket för mig. Elller ja om det är skor med höga klackar, ju högre desto snyggare. Undra om man kan bli sjukligt besatt? Då ligger jag nog snart i farozonen. jag vet att jag är nörd, sitter och skriver ett helt inlägg men det är sån jag är ;)



zumba

Nu känner jag mig lite som en husmor jag har lagat mat, diskat och vart ute med hunden. såhär mycket gör jag inte hemma ofta haha. Nu tänkte jag kika klart på en film sen blir det en promenad upp till jobbet där jag ska dansa zumba fitness, ska bli riktigt roligt att shaka, efter kanske det blir lite gym också om emmy inte är klar när min dans är slut?
Nu funderar jag på om jag ska gå i ide ett tag, det ska ju bli upp mot 13 minus grader! och jag har bara min kappa att använda, bra alex!

moonwalk

Jag har sett den här flera gånger men jag garvar lika mycket fortfarande.


Twilight

gratulera mig, nu har jag sett Twilight för första gången eller jag har 20 min kvar men den kommer jag hinna se klart den här lektionen. Alla har tyckt att jag har vare konstig som inte har sett den. Men jag är inget filmfreak. Nu ska jag föröska presentera mitt "företag" på praktiska marknadsföringen så att jag får sluta tidigare. Och eftersom att Niina tycker om mig så kommer sa hon att jag få göra det bland dom första, så jag tackar inte nej till att få sluta några timmar tidigare än dom andra :D Nej, nu ska jag hämta alla mina arbeten som har blivit utskrivna, tjao!

Wonderful

Nu vill jag ha sommar så att jag kan få använda mina älsklingar!


tidsfördriv

Just nu skriver jag bara för att jag ska ha en till bortförklaring till mig själv till att inte plugga.
Har ett stort naturkunskap prov imorgon och min ärt-hjärna vill inte att någonting ska fastna, jag förstår inte varför jag har så svårt för att lära mig något om jag bara sitter och läser?

Jaja, idag har jag bara jobbat. Det var väldigt lite folk där idag, märks att många är sjuka just nu, men på ett sätt var det ju bra för då hade jag inget annat att göra än att plugga, men jag blev inte precis mer klok på det..
Det är nog ingen som orkar läsa det här otroligt tråkiga inlägget men varför ska man roa andra för?

Ghetto soldier - kymani marley

Gammal men grym låt!


sprucken byxa

Nu sitter jag i skolan och har svenska, snart blir det mat. Kyckling och ris, jag längtar!

HAHAHA nu sprack fredriks byxor när han skulle sätta sig ner framför oss, hela sömmen på rumpan slets upp!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0