lördag

Började dagen med en långpromenad med robert sen gick vi hem till han ett tag. Gick sen hem och fixa och städade sen kom tjejerna hit. Snacka massa och käka sjukt mycket, så nu skulle man kan spy! att jag aldrig lär mig att äta med måtta? Dem åkte hem för ett tag sen så nu blir det nog film sen kanske ett gäng grabbar kommer och gör mig sällskap.


fredag.

Började med att jag gick upp sju, på min lediga dag dessutom och fixa mig sen åkte till john bauer och var hårmodell till mathilda då hon hade prov, hon klippte mig och gjorde volymföning. Sen gick jag ner på stan med rebecca och kika i affärer, fick med mig ett rouge och strumpbyxor. På kvällen kom fanny till mig och vi köpte med thai mat hem och sen kika på tv och så. Senare knata vi till brynäs och umgicks med ett gäng grabbar. Blev en promenad ner på stan på natten och massa snack och somna inte förns sex tiden så idag är jag riktigt trött.

torsdag

Just nu sitter jag och väntar på att rickard ska komma och göra mig sällskap, blir säkert en film och ska tvinga han kolla på Big Brother, det är något som man inte vill missa! Dem senaste dagarna har jag spenderat med träning och vänner som vart här. så skönt att bo i stan :)


Måndag

Från och med igår och två veckor framåt är jag stadsbo, lånar sara och robbans lägemhet medans dem är i thailand, inte ett dugg avundsjuk!
Första skoldagen gick bra, gjorde en redovisning och sen idrott ungefär, sen gick jag förbi biblioteket och konsum. Om ett tag kommer ewe hit och ska vara kvar någon dag, blir nog film, solning och kanske promenad och bara umgås :)

Sjukt att det gått ett år nu, var till graven och tände ett ljus, känns som om det inte alls var så länge sen..

Onsdag

Vilket underbart väder det har varit idag! blev en långpromenad på förmiddagen med micke och sen har jag bara tagit det lugnt, skulle behöva plugga men orkar verkligen inte, dessutom är det lov... Senare ska jag hem till linn också ska vi med hanna och mathilda göra pizza sen ha tjockis kväll :)
Hoppas verkligen också att vi får hem soffan idag, har varit utan nu i snart 3-4 veckor!

RSS 2.0