32-03-10

Jag försöker spärra upp mina ögon, kanske borde jag införskaffa mig två tändstickor så att ögonen hålls öpnna?
Vad skönt det var och få komma hem idag och få käka i lugn och ro innan man ska iväg, annars så brukar jag inte komma hem förns sent på kvällen.
Nyss var jag ute och övningskörde, fy vad dåligt det gick idag, snacka om att man inte ska köra när man är trött, noll känsla för körning. 

Nu vill jag ha sommar och sol med underbara kvällar.


Mänskliga apor?



24 timmars

Nyss kom jag på den brillianta idén att vi i klassen ska åka på 24 timmars kryssning med klassen eftersom att vi ska göra något tillsamans och agge gick med på det.
Efter skolan så blir det waynes och kika på stan, sen blir det dans.


live fast die young

Mina kära vänner vad tråkiga ni har blivit. eller är det bara jag som inte klarar av att ta det lugnt en hel helg? Att sitta och kolla på film en lördag är inget för mig. Kanske är det nyttigt för mig? borde jag börja lugna ner mig och bli som normalt folk? Nej, leva livet är något som jag ska göra så länge min kropp håller, man lever bara en gång och jag vill inte sitta på ålderdomshemmet och ångra mig att jag var så lugn och försiktig i mina unga dar. Jag vill ut och göra galna saker, något som man kan sitta och skratta åt i äldre dagar, något som man alltid kommer minnas. Åka på roliga saker i sommar. Komma bort från den här byhålan och bosätta mig utomlands, leva ett liv som man bara kan göra när man är ung. Det är så mycket saker jag tänker göra innan jag blir gammal och lutar mig tillbaka.

underbara helg

Nu ni, nu har jag varit duktig och städat exakt alla små hörn i mitt råttbo. Såhär duktig brukar jag inte vara. Men med hög musik så går allt bra. Tur att mamma inte är hemma då skulle hon få psyk på min hiphop musik som hon inte är så värst förtjust i.
Jobbet gick jätte bra idag, men jag fick springa runt som en stuckengris bara för att det var så mycket folk.
Ikväll blir det bowling med massa people, jag ska utklassa alla!


mother

Nu tror mamma att hon är cool och riktigt inne när hon skaffat fejjan. Återigen är det mig hon kommer till och frågar självklara frågor som hon borde veta. Ja det är inte alltid lätt att vara gammal ibland mamma ;)  du kommer aldrig komma upp i min nivå! haha

24.03.10

Nu sitter jag i skolan och har engelska. Jag hatar engelska det är så jäkla svårt! ändå vill jag jobba utomlands och ska läsa ända upp till engelska C. haha snacka om att det inte kommer gå.
Mitt humör är åt pipsvängen, pms, trött och allmänt irriterad. Jag hoppas verkligen att mitt humör snart kommer bli bättre. för nu har jag gått såhär i några veckor. Men man har sina perioder.
Efter skolan blir det raka vägen till jobbet där jag ska till jarmo så han får fixa till ryggen. Känns som om min rygg äntligen börjar bli bra efter nästan fyra år.

önskar att jag hade pengar




något som jag har suktat efter..

.. väldigt länge är hand och ben-smycken. Tänk vad snyggt med ett bensmycke till ett par solbrända ben och ett par skyhöga klackar till.


..

Ännu en till som lämnat jorden, alldeles för många just nu. Vila i frid <3


i wish




Nu har jag fastnat för mer ljusa och enklare skor.


i do my thing


fredag

idag fick jag mig ett gott skratt då när hanna sa åt mig och följa med och mata rådjuren. Jag trodde hon skämtade men tydligen så brukar folk mata rådjur haha.
Dagen på jobbet gick relativt bra förutom att min hjärna var bredvid mig hela dagen. blev jätte glad när syster och robban kom och hälsade på och åt en lunch.
Kvällen spenderades med vänner och vattenpipa, en skön kväll :)

Jag har kommit på hur jäkla blåst jag är när jag är trött som till exempel idag när jag, julia och hanna pratade om en fågel som var större än skata eller var det kråka? då kom min smarta blondinhjärna fram och sa: är det inte en sån där oxjärp? men nej det är ju sådant som man brukar få som mat i skolan. Jag förstår inte vad jag tänker med ibland? haha


tillbaka till byn

Då har ännu en dag tagit slut jag börjar undra vart veckorna och månaderna tar vägen, det går så otroligt snabbt nu för tiden. Men det är bara bra då kommer studenten snabbare.
Idag så åkte jag hem till ewe efter skolan och tog en väldigt lång promenad med henne och ellen. roligt att träffa båda filurerna igen. Sen övningskörde jag hem och det gick ovanligt bra med tanka på att det var ett tag sen sist.
Imorgon har jag bara 2 timmar skola sen kommer den underbara helgen igen. Älskar thorens lediga fredagar!

16e mars

Jag har verkligen ingenting och skriva om nu för tiden. och hur kul är det att bara läsa vad jag gör varje dag? det enda jag gör är att jobba, festa, dansa, träffa vänner och liknande. kan bli ganska enformigt till slut att läsa om. Just nu sitter jag i skolan och funderar på om jag ska kolla klart på adulthood. Efter skolan blir det raka spåret till jobbet och sedan hem och kasta mig i sängen direkt.

inaktivt

Helvete! Mitt sim-kort fungerar inte nu blir jag säkert helt utan mobil hela jävla helgen. Hur ska jag klara mig? Blir stressad utav det här. Snacka om ett I-landsproblem. Och pappa den jäveln är inte hemma heller så ´han kan inte kolla om ett nytt simkort har kommit.

Dagen har varit riktigt skön på jobbet. Inte ett ton disk och inte för mycket stress med att fylla på maten Great! Ikväll blir det lugnt med the girls and boys och kika på film.

110310

Då var det underbara helg igen! Eller teoretiskt sätt så har jag inte helt helg eftersom att jag ska jobba. Men från skolan. Det är underbart. Blev stan en snabbis efter skolan och blev en kavaj, liten väska och strumpbyxor rikare. När jag kom hem blev det en powernap och sedan dans. nu ska jag lägga in ny musik på mobilen så jag får en skön promenad imorgon bitti.

Vill också kunna!


cheese man

Nu är min stubin väldigt kort, det var väldigt längesen jag var så här irriterad. Och jävla ostpär tvingade mig och göra ett prov som jag redan hade gjort och som gick mycket bättre än det jag gjorde nu. Undra om han är lite smått irriterad på mig efter jag råkat utbrista en mening väldigt högt och dumt om honom. Han stod tydligen nästan precis bredvid mig. hehe Så tack om jag fått IG när jag redan hade klarat det innan.
Efter skolan så ska jag till kiropraktorn och knäcka till min rygg återigen.
Sen ska jag övertala mamma om att hon ska färga mitt hår. Hon har inget att säga till om idag ;)

ett minne

Minnestunden var jätte fin. En jobbig stund för många här runtomkring. Tycker så synd om familj, släkt och grabbarna. En bra grabb som alltid kommer finnas med fina minnen i mångas hjärtan.

Nu blir det nog snart film och vila bort all huvudvärk för en ny dag med skola och jobb.


R.I.P

Vila i frid nu johan, jag hoppas verkligen att du får det bra. Jag förstår inte du hade hela ditt liv framför dig. Det är oerhört många som kommer sakna dig.
varför ta alla goa personer först?


söndag

Vad hände igår? när jag kom till folkan så tappade jag bort alla, sen såg jag nästan inte alls dom som jag kom dit med på hela kvällen haha. Det kunde ha varit roligare, men att man dansade mycket gjorde det hela bättre. Kvällen slutade kort sagt med att hjälpa till och raka bort hår. Idag har jag världens blåmärke på rumpan känns det som. fan för hala golv med höga klackar.

Snart kommer pappa och towa och hämtar upp mig så ska vi åka till valbo och få en ny mobil, reklamationen gick igenom! så nu behöver jag inte betala ett enda korvöre för en ny mobil.

vårkänslor

Vilket underbart väder! jag och mamma har suttit i ungefär 1½ timme ute i solen. Nu har jag börjat fixa mig och taggar med musik, ikväll blir det party! bara förfesten kommer nog bli riktigt rolig. Ikväll kör vi!

En bild som väcker underbara sommarminnen.

hos idahoe

Nu sitter jag hemma hos ida och ska snart kila iväg till bussen, ska åka iväg och dansa av mig allt godis som man har fått i sig denna vecka haha. Jag är party sugen också, finns fest som jag kan åka på, men frågan är om jag hinner? Kvällen får visa sig var jag hamnar. 

helkroppsmassage

Överraskningen som jag skrev om igår var en helkroppsmassage, det var hur skönt som helst!
sen kommer idahoe hit, ska försöka plugga, fyfan! och jag plugga på ett lov det har nog aldrig hänt förut. men om jag känner mig själv rätt så kommer det inte bli nå mycket alls. men ett försök blir ju bra.

irriterad

fanihelvetejävlaskit! skojävlarna har försvunnit i min storlek! fan jag som skulle betsälla dom nu, bara för att det krånglade sist jag skulle skicka efter dom! varför har jag sån otur hela jävla tiden? jag som vill ha dom! dessutom var det skyhöga klackar och billiga, helvete!

work

Idag har det inte hänt mer än att jag jobbat, kom precis hem därifrån. Det gick jätte bra idag, sånna här dagar känner man verkligen hur mycket man älskar jobbet. Fick ett jätte sött kort också utav anders och helena där jag fick mycket beröm om mitt presterande på jobbet och imorgon väntar det en överraskning när jag slutat jobbat. lät som om vi skulle åka någonstans. Men jag fick inte veta något. Så nu är jag riktigt nyfiken.
 Nu ska jag käka chirre och kika film och försöka somna i tid. Förstår inte hur jag ska klara av att kliva upp halv nio imorgon när jag kliver upp runt halv 2 om dagarna.


hej snökvinnan

Vad roligt det ska bli och gå ut i det otroliga vackra vädret och ta en stillsam promenad i mina varma converse till jobbet. KOM HIT SOMMAR!

RSS 2.0