Dagens

Dagens humör: glad
Dagens mående: förkyld
Dagens borde: städa
Dagens frisyr: nyvaket
Dagens smink: är helt naturlig
Dagens klädsel: morgonrock och mjukisar än så länge
Dagens planer: plugg och kanske wii
Dagens materiella vill ha: skor och kläder
Dagens längtan: utomlandsresa
Dagens märkligaste: kanske nattens märkligaste borde passa bättre?
Dagens fundering: ska jag eller ska jag inte?
Dagens beroende: musik
Dagens produkt: lush shower cream wash yummi

rubrik?

Nu har jag verkligen träffat på olika sorter denna vecka. snälla, äckliga, olämpliga, på, ja vad ska man säga? de här dagarna har bara varit allmänt konstiga.. Och jag har velat men sagt ifrån,  det skulle ha varit dumt ändå. idag vill jag, men tackat nej ändå, kanske inte gå så snabbt? ta det lugnt och bli bekväm. Det kommer nog ändå finnas mer gånger. och så som jag känner nu så kanske det är något bra. det är så mycket tankar som far omkring nu, varför inte bara sluta tänka så mycket och köra istället, kanske det skulle vara bättre?


oväder

Yes! jag klarade matten efter g-resten, nu är den svårate kapitlet klart!
Idag ska jag nog iväg till K får se vad vi gör, kvällen får visa sig.

Kan aldrig denna snö någonsin ta slut? jag  trodde att den var påväg att försvinna för en vecka sen när det blev varmare och nu är det världens snöstorm, nu vill jag ha sommar och sol, eller gärna en utlandsresa.

 




ointressant

Nu kan jag spy över fossila bränslen. Som tur är så är jag klar, men jag låter ungefär som en politiker som min lärare sa, dock så ska det inte låta som om en politiker har skrivit det. kanske är det mitt framtida yrke? Nu ska jag borra ner näsan i matte boken eftersom att jag har G-rest imorgon. Hur dålig är man egentligen om man blev överlycklig över att bara måste göra om en g-rest? haha. Såhär mycket som jag pluggar idag kommer jag inte ihåg sen jag gjorde sist. Duktigt alex! Ikväll ska jag dansa, det ska bli riktigt roligt, och donken efter kanske. muuums!

bild

Igår på bilden kväppte vi massor av kort, här är några utav dom.





åren flyger förbi

Jag förstår inte vart åren har tagit vägen? Jag och Ewe kom nyss fram till att vi har känt varandra i tio år. Så mycket satyg och sjuka grejer vi gjort tillsamans! Det är så mycket minnen som jag kommer ihåg som om det vorde igår men som var för flera år sedan. Jag kände mig som en 40 åring när vi pratade om alla minnen när vi kom på att det var några år sedan och inte iår.



Kort sen 2006/2007

aerobics

Idag var jag jätte taggad på att dansa skiten ur mig på zumban, men det blev aerobics istället! så typiskt att helenas bil ska krångla så hon inte kan komma och leda passet när jag är som mest danssugen. Men imorgon så får jag dansa iallafall då börjar girlicious(stavning?) jag hoppas att det blir roligt. då jäklar hanna och hanna! Efter aerobicsen så blev det att fara hem till emmy och snacka skit och kika tv.

Nu hoppas jag att tjejerna är väldigt tacksamma över att jag finns, annars så hade ni suttit i skolan imorgon flera timmar tidigare! ni har det ju bra som får sova..

galet

Jaha, vad ska man säga om gårdagen? Nej, ingenting jag tänker skriva ut här. Det blev en händelserik kväll/natt både possitivt och negativt.
Ikväll blir det en lugn kväll för mig, får se om det kanske blir k? eller om det blir filmmys hos mathilda? dagen får visa sig var jag hamnar.

kicks

Jag har fått apu på Kicks! Jag har aldrig fått det på något bra ställe, men det här kommer passa mig perfekt eftersom att jag älskar smink etc :) Det blev en bh (bustier) från h&m också när jag var inne där en snabbis och kollade. Snart ska jag iväg och dana ragga, som jag har längtat att börja det igen efter uppehållet! Hoppas att det blir en bra låt, för då är det så mycket roligare att dansa.

cool dude

Vad är det för mening att kunna så mycket onödigt i matte när det finns miniräknare? Den frågan ställer jag mig varje mattelektion och försöker att få något vettigt svar av en lärare, men jag kommer nog aldrig få svar på den frågan som jag tycker är vettig.

Nu tänker jag gå ut och träffa grabben som kallar mig så mycket som 'the cool dude with long hair', grabben heter såklart rickard och han kommer när som helst med bussen.

slappt

Vad onödigt det var att gå till skolan idag, det enda vi har gjort är att sitta vid våra datorer och göra vad vi vill. Eller egentligen inte men ingen ville lyssna på ost-pär och Agneta eller vad våran nya mentor nu heter pratade med var och en så ingen gjorde något på hennes lektion.
Efter skolan skulle jag har vart med A, men det blev inget av pga hinder. Så istället kanske jag ska ta och köpa godis som tröst över att jag måste plugga matte, men jag vill verkligen inte det för jag fattar inte ett skit.

Fallskärmshoppning

Jag vill och jag ska! Fallskärmshoppning borde vara så himla underbart och adrenalinkicken lär vara helt otrolig. Jag och min syster har sagt att vi ska hoppa tillsamans, jag hoppas att vi får det i födelsedags present i sommar. Men det är väldigt dyrt så jag får antagligen vänta till min 18-års dag.


jag tror...

.... att jag har blivit lite smått kär

                      


music

Två låtar som förgyller min dag denna tisdag


IQ-fiskmås

Jag har börjar fundera över vad jag umgås med för folk.
Först när vi käkade på donken så tog rebecca bort löken, ja då frågade hanna om det var ris! haha hur kan man tro att donken skulle ha ris på sina burgare?
Senare säger rebecca WOOOW! då tror hon att brandbilen flyger för att däcken inte var nere på marken, de stod på en "ställning" hahaha vilka dumma jävlar! Jag ska iförsig inte säga så mycket, men inte tror jag att det är ris på burgare och inte att branbilar kan flyga.


Trött tjej


Strikt kille and the rocker and gansgtaaaah


försovning

Idag är det en dag som jag absolut inte har tid att vara hemma från skolan, men ringde min klocka imorse? NEJ.  mamma kom in vid halv tio och frågade om jag inte skulle iväg. och jäklar vilket humör jag fick direkt. Idag har vi en redovisning, en inlämning som ska vara inne och jag måste egentlogen plugga matte efetrsom att vi har prov på fredag och jag fattar ingenting. Nej men det är ju såklart att den enda gången min klocka inte ska ringa är när man har det som mest stressigt. Nej, nu ska jag kolla på film och koppla bort stressen, och tänka att jag har det mycket bättre än mina klasskompisar som får sitta och plugga ihjäl sig i skolan, hehehehehhe.

Här skänker jag en bild på endel girls från klassen


dance your ass of

Nu har jag verkligen dansat skiten ur mig, så nu ska jag ligga på soffan som en kossa hela kvällen och inte röra mig i onödan. sköööönt!

Jag har beslutsångest om de här skorna på bilden ska bli mina eller ej? det är rea så jag borde passa på.


crazy night

gårdagen blev riktigt lyckad! Började med att vi tjejer gick till rebecca och överraskade Julia eftersom att hon fyller år på måndag och käkade tacos och började förfesta. Sen drog vi vidare in till stan och gick hem till Tim där vi dansade och svettades floder. Efter ett tag blev jag, hanna, jonas och joel uppraggade av en random kille så gick vi till hyreshuset bredvid och fortsatte festa med trevliga grabbar.

Och jag höll på att garva ihjäl mig åt Hanna när vi väntade på bussen till stan. Hon stod helt still till slut så flyger hon på rumpan för hon halkade, men hur fan kan man halka till och ramla när man står still? hahah den där människan lyckas med allt!

Pulshuset

Äntligen ska jag få börja jobba igen! har varit ledig i nästan en månad nu så imorgon blir jag back to business. Frågan är hur det kommer gå, och imorgon är det buffé. Jag kommer säkert tappa mat på någon stackare eller ge en glad person någon hundring extra. Hoppas att det är kladdkaka imorgon som efterrätt den är gudomlig! Kvällen kommer bli riktigt stresig men jag hoppas den blir kul :)


way to far

Snacka om att det var onödigt att åka till skolan imorse, kom dit läraren pratade i kanske 10 min? sen slutade vi. Jag önskade att jag hade legat kvar i min sköna säng och sovit! När jag kom hem satt jag på en film och somnade. sen vaknade ewe till liv efter ett tag så tog vi bussen och åkte hem till henne. Var även förbi pappa och towa och käkade middag och kollade in deras nya lägenheten. Nu ska jag nog sätta på en bra rulle eller kanske ta en promenad. Jag har ju helg nu, som nästan ingen annan har. Inte ens i min klass, haha känn på den ni!

Bugatti Veyron

Ge mig 12,2 miljoner kronor så jag kan köpa mig en Bugatti Veyron. Dom är sjukt snygga och väldigt snabba!


College Boys


virrpanna

Nu känner jag för att kasta datorn ut genom fönster och aldrig mer se den, för den är så otroligt seg! tack och lov att jag nästan jämt har min skoldator hemma.
Idag hade jag tänkt att övningsköra eller gå upp till jobbet så att chefen kunde tejpa mina knän, men gjorde jag det? nej, jag somnade på soffan istället. Bra alex! Imorgon ska jag nog försöka göra något nytta i mitt liv hade jag tänkt.

Jag hade ett väldigt smart samtal nyss också.
Jag: men hur såg han ut då?
Emmy: han har tandställning
Jag: Ja, det var ju en bra tandställning

Såhär konstigt pratar jag jämt när jag är nyvaken eller allmänt virrig som jag brukar vara, haha

school

Mamma har verkligen rätt, jag ser ut som ett lik när jag knappt sovit något. Har bara sovit två timmar inatt så jag är helt slut. Efter skolan ska jag gå på stan med ida en snabbis och sen eventuellt sola. När jag kommer hem ska jag lägga mig i min älskade säng direkt. Jag längtar!


dance

Nu har äntligen min ena dans börjat igen, det är så underbart att dansa för man blir så glad av det. Nu är det bara att vänta ytterligare en vecka till innan ragga och girlicious börjar.
Imorgon är det skola igen. På ett sätt tycker jag att det ska bli lite skönt igen så att man får andra sovvanor och alla danser börjar osv. Det är nog första gången som jag tycker att det ska bli lite skönt med skola.

Jobba kommer jag nog inte få göra mycket nu på en månad eftersom att det har anställt fotspecialist och kiropraktor. Så det kommer bli mycket ändringar nu, men det kommer bli desto bättre på jobbet.

zoombie

Nu har jag kämpat att kliva upp igen i två timmar. Hur ska jag klara av att kliva upp klockan sex på morgonen när jag inte ens klarar av att gå upp klockan ett? Kanske borde skita i att sova imorgonen. eller så kanske det blir så endå bara för att jag inte kan somna i tid.

Idag så blir det nog party skulle jag tro.

Och grattis Eveline Winberg på din 19-års dag! :D

hur stor är chansen egentligen?


....

det är så många tankar, tankar som jag inte får ut till ord. så mycket mer kontakt som jag vill ha med dig, få minuter i veckan i telefon knappt det. visst jag kan ju också försöka göra det bättre, men du har mycket mer ansvar än mig. du har kunnat vart mer delaktig i hela mitt liv som varit och är. med en nästan helt okänd person till ett mycket mindre. inte ens en fråga.

det här är absolut INGET "tyck synd om mig själv inlägg" var bara tvungen att skriva och något som nästan ingen fattar, för det är inget som många behöver veta ett dugg om.

svamparna

Jag och ewe har ett väldigt intressant samtal just nu, vi pratar om födelsemärken och leverfläckar kan man få canser av det? eller är det pigmentförändringar kanske? Ja, nu ska vi slå ihop våra träskallar och fundera på saken..

guldfisk

Snart ska jag iväg och träffa vickepicke och wilding. Hade också lovat emmy idag, hade glömt bort att jag sa i måndags att jag skulle vara med dom andra. Förlåt emmy! jag börjar bli alldeles för yr så att sånt här händer ofta. Nej, det är dags för skärpning och jag ska skaffa mig bättre minne. HEJDÅ guldfiskminne

rockbbarn

Sådär coolt barn kommer jag också få.


oldies random pictures

Har kollat egenom en massa gamla bilder. Jag tänkte dela med mig utav massa oldies.





      



fujidirekt

Om det inte hade varit ett sånt jäkla väder idag så hade jag nu vare i stan med Vickepicke och wilding, men nu sitter jag här istället och inet gör ett skit. Fan för vädret! Men har iallafall gjort en massa nytta och skicka efter 100 kort, gratis dessutom gå in här om ni också är sugen på det. http://www.fujidirekt.se/asp/_campaign/cj/index.asp?utm_source=CommissionJunction&utm_medium=CPO&utm_campaign=100_gratis_cj

evrey day i´m Hustlin

Snacka om att min katt har blivit ovanligt mammig nu, när jag sover ska han ligga under min arm så jag kramar om honom om jag vänder på mig så hoppar han också över till andra sidan så han får bli kramad. När jag sitter vid datorn ska han ligga i mitt knä osv. Nu börjar han gå lite över styr, haha!

Igå körde jag Wii med E&A i flera timmar, jag skulle kunna hålla på med det hur länge som helst, det är ruskigt roligt!

Av den här låten får man en good feeling av massa gamla minnen, för fyra år sen ungefär?



lördag

Nu laddar vi om och kör igen!


nyår

Först var vi tjejer hemma hos rebecca, där var det riktigt kul. Förutom att min rosa, fina älskade kamera gick sönder..
Sen åkte vi iväg och där blev det dans hela natten lång!
Idag tänker säkert de flesta JAG-SKA-ALDRIG-MER-DRICKA-ALKOHOL! och jag kan bara garva åt er för mig mår toppen :D

Har tyvärr bara bilder från rebeccas place pga min kamera.


RSS 2.0