P&l

Om en timme åker jag till peace & love, ni får ha det så bra här hemma! hejs

öregrund

Helgen har varit trevlig i öregrund och lite öar. Jag är så gott som mördbultat på benet och revbenet + lite skrapsår efter vurpor på klippor och trappa haha. var i öregrund och firade midsommar sen igår åkte vi ut på klippr och tog det lugnt. Idag innan vi åkte hem låg vi och stekte så nu har jag bränt sönder fejjan.

Nu är jag klar med nästan all packning sen imorgon åker jag iväg till peace & love till på söndag. Är inge vidare sugen men så fort jag kommer dit kommer det nog bli roligare :)

glömde bort och ta massa kort, men några kan jag bjuda på.









sagan om råttan

jag, hanna och mathilda är inte smarta. Vi cyklade också såg jag en råtta. trodde den var död, den var stor och riktig. så hanna skriker till och jag ropar att jag lär knäppa kort. fråga mig inte vart jag fick idén ifrån att knäppa kort på en död råtta, men jag tyckte den såg så fräsch ut för att vara död. Sen såg jag att den såg lite konstog ut, sparkade på den och efter ett tag ser jag att det är en leksaksråtta. varför ska man vara så osmart för?  men jag kan vel skylla på att jag var blondin som liten..

Nu är allt packat och klart imorgon blir jag upphämtad klockan åtta och åker iväg till öregrund och ut med båten, ska vara kvar hela helgen :)




rubrik

Tjabba! Nu är jag slut som människa, slut som stjärna efter 10 timmars jobb. skulle egentligen spendera kvällen med pirogen men nej, jag tog beslutet att jag måste packa. Var längesen man hade en tidig kväll hemma, utan att kuta iväg direkt efter man kommit hem. Jag måste packa nu men vet ej var jag ska börja, någon som vill komma hit och packa åt mig?
Synd att jag har morgondagen fullspäckad annars hade det kunnat blive brämmen med wilding, fan jag som vill steka imorgon, men nej det får då bli massa buss, bil och diverse istället...

stockholm, sol & bilar

vilken härlig dag! började med att jag åkte hem från ngoc och åkte ner till klubben med hanna och linn och solade och badade. sedan pkte jag hem till micke och satt nere vid sjön och snackade en massa. Därefter kom peter och hämtade upp oss och vi for iväg till stockholm för att kika på streetrace. Efter åkte vi till supra-mannens garage och jäklar vilka bilar det var där kan jag säga!
Som tack efter att blivit bjuden på donken på vägen hem var att smälla ner alla pommes på golvet innan jag ens hade käkat, att jag jämt lyckas?

fallensdag

Igår så jobbade jag hela dagen, jäklar vad mycket folk det var som ville ha mat eftersom att det var fallensdag. Men jag och fredrik gjorde ett bra jobb även fast det höll på och köra ihop sig..
När jag kom hem kom robert förbi och snackade i någon timme sen fick jag skjuts tillemy också kom adde så körde vi lite wii och så.

Idag har jag vart in till stan med sofie och köpt en massa som jag lär ha till mina resor. kom även hem med en klänning/tunika :)  Senare ska jag in till stan igen med Ngoc och ta en fika sen vet jag inte riktigt.

stress

Att det ska vara så svårt och somna, har försökt sovit nu ett tag men jag får aldrig ro i kroppen, och sen ska jag upp och ungefär fem timmar och jobba. Har legat och funderat länge nu på vadman ska hitta på födelsedagen? bjuda hit folk på grillning, skita i att göra någott totalt? eller något annat. kanske någon vill ge mig en överraskningsfest i födelsedagspresent? ;)
Ja det är ett tag kvar men stressad blir jag snabbt..

Dem senaste dagarna har jag träffat massa vänner och jobbat. Imorgon blir det nog full race eftersom att det är fallensdag.

dagens stekar katt

Fan vad dum jag är, har suttit i säkert en halvtimme och vart förbannad för att det inte går att logga in här och har bytt lösenord flera gånger osv. Sen kommer jag på att det inte ens är min hotmail jag loggar in med, min hjärna har verkligen tagit semester nu...

Nyss låg jag ute och stekte men det blev dock massa moln, jag funderar nu på en joggingtur men med tanke på all pollen så klarar jag inte av rktigt att jogga. Senare ska jag ta röda faran och åka till brämmen och spela volleyboll med massa people.


kl. 04.07 humor

http://existenz.se/out.php?id=24910

A-team

Igår så åkte jag in till stan till optikern och provade nya endagslinser som jag ska ha till jag ska iväg i sommar sen gick jag och fika med sofie och linnea skulle planera inför våran trip men det blev inte mycket av. Sen åkte vi till bomhus och hoppade studsmatta och kika film. Fan så kul det är att hoppa studsmatta, jag älskar när man får bli lite mindre och studsa om kring för stunden. Sen kom jag hem runt 10-11 och då cykla jag, hanna och mathilda till långsand och satt och där ett tag och snacka sen hem igen.

Idag blev det fika på stan, åkte hem sen in igen för bio me Ngoc, det blev A-team och den kan jag verkligen rekomendera, hur bra som helst!




I-landsproblem

Vad gör jag nu? jo jag ligger i sängen och är svin hungrig och borde sova. Saknar mitt mörka hår men ändå vill jag bli mer ljushårig. Just nu skriver jag just för att bara fördriva tiden, för att inte behöva sova även fast jag är trött. Vad dum man är egentligen och ligger vaken ävn fast man är trött. är det bara jag som tycker att det är jobbigt att sova ibland? haha, herregud vilka I-lands problem. Kanske man borde slå på en rulle och somna ändå


Försenat inlägg

Jag hade inte raderat inlägget som jag skrev tidigare, hade tydligen sparat det som utkast, haha.

Nu är jag hemma från Linköping igen, jag övningskörde ner dit igår på eftermiddagen.
Jag kom inte ihåg sist som precis alla i familjen var samlade, det lär ha vart 2 år sedan när sara tog studenten.

I morse så åkte vi och kollade på carolines eximination (eller vad det nu heter) och därefter blev det lite mingel.  När vi väntade på bussen till sofie och caroline så åkte det en massa studenter på flak förbi och gud så jag längtar tills den dagen om två år som jag får stå där. När vi kom hem så käka vi lite gott och blev en liten powernap. Vid fem tiden åkte vi och käkade på restaurang och sen åkte vi hem.
På bilresan hem så var det en motoscykel som vurpade när dem åkte 140 k/h. Jag undrar om dem stackrarna ens överlevde, eller så gjorde dem sig riktigt illa..
Nu har jag bara snackat gojja, är så trött så jag själv inte fattar vad jag skriver om..





Linköping

Igår hade jag skrivit ett ganska långt inlägg om min vistelse till Linköping sen råkade jag radera det så orkade inte skriva om, men det var ändå inge intressant. Var iallafall upp dit och hälsade på caroline och hon tog sin eximination (eller vad det nu heter)

Idag vet jag inte om jag ska fetsa eller ej, jag känner ingen lust eller ork för det, dessutom så är det typ höst ute, när det ska vara sommar ? det gör en inge vidare sugen på att åka iväg och frysa ihjäl i minimala kläder..

Bilder från Linköping.




spindlar

Varför är jag alltid lika dum för? jag gick runt i huset och letade efter min mobil, sen får jag sms då går jag alltså och håller i mobilen, varför gör man samma misstag jämt för?

Idag var det klassens dag. Först fick vi gå som fån i ett långt led och blunda för att komma fram till stället vi skulle till. Då var det chokladprovning, sedan gick vi och käka kina/thai buffé. Agge kan det där hon vad min klass gillar. Har även jobbat idag, och jag ska nog bli fönsterputsare jag, förutom att jag höll på och tuppa av när det ramlade en spindel mot mig men jag klarade mig, annars skulle jag nog ramlat av stegen och slagit ihjäl mig. Spindlar är verkligen min svaghet. Dom är nog det vidrigaste som finns, kolla bara bilden nedanför Nu kommer jag nog få mardrömmar om dem. Men ska jag vara ärlig så har jag inte kollat mer än en riktig snabbis på bilden haha.


Tisdag

Gårdagen var härligt. Tog tåget till uppsala med ewe och mötte sedan upp ellen när vi kom fram. Gick runt lite på stan men hittade inget. Sedan åkte vi hem till ellen och satt och prata en massa och spela yatzy. Sedan tog jag tåget till skutskär och blev upphämtad sen var vi några stycken som kika film.

drömmar

Dom senaste två veckorna har jag drömt så sjuka saker. Bland annat att jag har blivit torterad, nästan blivit mördad, jagad, var på fest och alla skärde sig med stora köksknivar och alla sådanna saker. Och inatt drömde jag att jag skulle till jobbet men aldrig kom fram? Snart kommer man ju bli galen av dessa drömmar haha.

Idag blir det nog en lugn dag. Ska in till stan och sola med mathilda. sen efteråt vet jag ej vad som händer, kanske åker hem och joggar. Måste verkligen göra det, var en vecka sen sist nu!

Föresten, en av katterna har börjat ragga på gamla tanter, mamma fick hämta han på ålderdomshemmet idag. Sara hur har du uppfostrat honom egentlígen?

dancing in moonligt

Gårdagens party/firande var hur rolig som helst. dansade hela kvällen.
Idag blev det upp och jobba hela dagen.


födelsedagsfirande

Just nu sitter jag i stigslund hos syster, hon fyller år idag!
Imorse gick jag ut i solen direkt när jag vaknade sen åkte jag in till stan och satt mig på brända bocken en stund med adde och kasper. Vid halv fyra gick jag till optikern.
Om någon timme kommer resten utav familjen hit och firar sara. Sen ska jag övningsköra hem, får se om jag gör något senare också. jag fick ju helg igår :)

årets sommarplåga?


life style


happy time

Stekig dag idag kan jag lova er. Åkte till skolan och gjorde Engelska natonella som tog max 10 min sen gick jag och girlsen till mingel och bar och fikade och sedan en snabbis på stan.
Hade idrott och spelade minigolf. jag lär vara sveriges sämsta i det haha, sju putt på nästan varje? sen satt vi oss i solen ett tag.
När jag kom hem käkade jag sen åkte jag och hanna upp till vattenskidklubben till grabbarna, satt i solen och snacka och åkte lite båt när dom åkte skidor. Därefter hem till mathilda en snabbis. Nu ska jag fortsätta kika på behandlings program sen sätta igång en rulle.

summer day

Hur underbart är inte det här? Var ledig idag och är det på torsdag och fredag också. Har endast en lektion imorogn som börjar vid tolv tror jag.

Idag låg jag ute och solade hela dagen sen for jag iväg till ewe och sen gick vi till grabbarna som höll på och dona i lägenheterna. Körde när jag skulle hem, och det börjar gå riktigt bra nu.

RSS 2.0