Söndag, måndag

Igår åkte jag först till stan med hanna, mathilda och rebecca kom efter ett tag. Köpte en päls, tights och halsduk på rean, väldigt förvånande med tanke på att jag nästan alltid tycker att rea brukar vara skit. Sen tog vi en fika och jag åkte hem lite tidigare. Vid sex åkte vi alla barn + respektive hem till pappa och käkade middag. Åkte sedan hem och stressade som en galning för jag skulle party fixa mig på typ 20 min. så tog sedan nio bussen in till stan och festade sen sov jag hos rebecca.

Idag har jag mått mindre bra, bakfylla och kanske matförgiftning? en härlig kombination haha.. Skulle egentligen käka middag och ta det lugnt med tjejerna men det blev inget till slut så nu sitter jag och kikar på tv och börjar piggna till.

Julafton

Jag klättrar upp på väggarna snart! vill röra på mig har fan inte rört en enda fena idag nästan, är inte van med ett sånt här lugnt tempo..

Vid tolv kom syskonen + respektive och pappa hit så åt vi lite lunch sen blev det julklappsbyte. Blev nöjd med mina bara saker jag behöver. Vid fyra eller fem åkte alla iväg sen har jag inte gjort något allt, kollar på tv just nu med mamma och caroline.
Men jag förstår inte att jag fortfarande inte har någon julkänsla även fast den nästan är slut? haha.

Förresten fick äntligen upp hyllan på väggen idag, pappa och robban var snälla och satt upp den åt mig. kanske visar senare, mina favorit skor åkte upp på hyllan också :)

..


7 veckor rökfri, det här går riktigt bra! :D

Tisdag

Just nu sitter jag och väntar på att telefonen ska ringa så att jag kanske får ett svar, jag hoppas verkligen det och är nervös att samtalet inte kommer vara bra, jag orkar verkligen inte med sånt mer. håll tummarna för mig!
Sen ska jag upp till jobbet och hämta min julklapp och gymma, efter vet jag inte vad som händer.

Igår åkte jag till stan med Hanna och Mathilda och köpte present till Linus som dessutom fyller år idag, Grattis! Sen åkte jag och var med Micke och Nicklas.

rastlös

Varför har jag inte vänner som är lika rastlös som jag är på kvällarna/nätterna?
Jag håller på att bli galen av rastlöshet nu, har gått runt och småplockat, gjort situps för att jag har så mycket kryp och energi på kroppen. ingen orkar ta en promenad heller. Ja det är ju mig det är fel på som är så pigg nu, men jag borde vel ha någon i närheten som är som mig? men tydligen inte haha.
I veckan måste jag börja gymma igen, har haft ett uppehåll i snart två veckor och jag håller på och bli galen, men man blir ju lite lat också när man inte tränar och tycker det är jobbigt att gå upp till laxön :)

Nej nu ska jag vel försöka kika på något så jag kanske blir trött om någon timme så jag orkar upp imorgon.

lördag och söndag

Igår var det en trevlig dag, började med att jag tog 11 bussen in till stan och gick hem till sara sen när hon var klar så kilade vi ner på stan och köpte lite julklappar, så nu är allt klart. Innan jag åkte hem käkade vi på waynes också :)
När jag kom hem vilade jag en liten stund sen gick jag hem till mathilda och tjejerna droppade in efter ett tag. Jag tror alla var lika trötta och dryga haha. Vid nio sprang vi till bussen då vi skulle missat den om vi gick och åkte hem till kim där några andra grabbar också var och spelade spel och så.

Idag så blir det nog bastu med linn, kim och mange.

Onsdag

Nu var det väldigt länge sen jag skrev sist men det har vel inte hänt så mycket har jobbat varje dag sen i söndags.

Imorgon är det äntligen slut med skolan, ska bara kolla på film sen gå fackeltåg sen har vi lov :D Efter det så blir det stan med mathilda och handla lite julklappar.

Nu har jag ännu ett projekt framför mig, ska kanske starta upp ett pass för småbarn med fanny. Undra om jag kommer klara av det för jag vet inte hur man hanterar barn eller har nästan aldrig haft kontakt med dem? men det borde komma naturligt.

Onsdag

Dagen har gått så otroligt snabbt, känns som om jag nyss vaknade.

Gick upp redan vid nio och ringde lite samtal, sen så fixade jag mig och åkte till stan och lunchade med tjejerna. Blev lunch buffé på Österns pärla, var hur gott som helst och jag är så glad att jag har tjejerna mina tjejer. vi har alltid så roligt när alla samlas.
Sen åkte jag till jobbet och hjälpte anders lite medans jag väntade på att jarmo, kiropraktorn skulle bli klar med helena. Sen fixade han min rygg och nacke.
Tog sedan en promenad hem och nu har jag pluggat lite och testat mina nya ögonskuggor. Ska nu fortsätta med framtidens turism men hittar nästan ingenting på internet.


htc legend



Nu är den påväg så snart är den min! :D

Söndag

kul, skit kul att jag skrev värsta långa inlägget nyss sen råkade jag klicka bort det. Typiskt mig......

Nu sitter jag i soffan bredvid en sovande hund och är helt slut efter en 9,5timmes arbetsdag, men jag ska inte klaga för dem känns som en liten extra familj för mig :)

Nu är dessutom dansen slut, kommer kännas så tomt utan den nu ett tag men det är jätte bra för mig samtidigt, så jag kan försöka vara hemma så jag kan stressa ner, för min kropp har börjat sagt ifrån för jag stressar runt jämt. men det är inte så konstigt för jag kom knappt ihåg sist som jag kunde sitta hemma en hel vardagskväll utan att ha en massa saker jag måste göra..

vilket tråkigt och negativt inlägg, sån ointressant blogg, men skit samma jag gör ju det bara för att jag ska kunna titta tillbaka sen och se vad jag gjorde osv. :)


natthumor

Egentligen borde jag sova nu för det är inte så många timmar kvar tills jag ska upp, men nu fastnade jag för massa klipp istället..




RSS 2.0