helgen

Helgen har varit jätte bra förutom att jag har tappat bort min käraste ägodel som jag jämt går runt och håller i, min mobil!

fredagen började med jobb sen så blev det fest hos kim.
Lördags jobbade jag sen åkte jag till sara och sov kvar där, och ja.. min och saras konverationer blir ofta väldigt konstiga. haha som jag skrattade när hon hade hört helt fel när jag skulle berätta om godis. ch hon trodde att jag pratade om kondomer, som inte jag skulle ha själv utan att några till skulle vara med haha. Ja, det kanske inte låter så kul, det är en sådan sak som är roligt när det händer och inte när man ska återberätta.
Idag har jag bara jobbat hela dagen och snart ska jag lägga mig och kolla på gossip girl :)

Onsdag

Vilket jäkla väder det har vart hela dagen, trodde jag skulle blåsa bort på väg till jobbet.

Idag har det vart studiedag som var otroligt skönt, låg i sängen till ett-halv två sen knatatde jag upp och jobbade. Där bakade jag min första sockerkaka i hela mitt liv, ja folk brukar tycka jag är konstig som aldrig gjort det men det är något som inte har intreserar mig ett dugg. Men jag kan erkänna att det var ganska rogivande ändå.
När jag jobbat klart gick jag in på gymmet och körde 1,5 timmes pass. Så roligt att gymma nu när jag börjar bli starkare.
Vid halv nio hämtade hesse och micke mig så åkte vi förbi linus en stund. Resten utav kvällen har jag pluggat lite.

Nu försöker jag bli trött men det går inte. Ska upp sex imorgon och vet inte alls hur det ska gå. men ibland när man har fått några få timmars sömn så kan det var ganska enkelt att kliva upp otroligt nog.

Lördag

Just nu sitter jag och käkar mammas nybakta tekakor och väntar på att klockan ska bli sju. Ska då åka in till stan och ta en fika med Emmy, Ngoc skulle egentligen också följa med. Men tyvärr så blev det inte så. Sen så vet jag ej vad som händer senare ikväll.

Igår jobbade jag sen blev det fest. Kvällen var helt okej, hände några komiska saker haha. Bland annat råkade jag peka finger åt en 40-50? åring som stod inne i en godisaffär utan att det ens var meningen. Skulle visa en kompis en grej men råkade rikta det mot den andra okända personen haha. Varför lyckas jag jämt ha en sån dålig tajming med allt jag gör? Jag är specialist på att göra saker i fel tillfällen.

karma

Igår skrattade jag så mycket åt Niina så jag fick tårar i ögonen när hon snubblade på en datorsladd två gånger irad. Idag snubblade jag över två sladdar så jag ramlade på golvet. Karma finns nog ändå haha.

Peace and love

jag kollade på peace and love videos på youtube igår, gud vad jag vill dit igen! Hur underbart är det inte med sommar, sol, öl och härligt folk överallt? Alla är ju så otroligt glada och sociala på festival. Hoppas att jag får med mig nå folk dit i sommar och att jag har råd. Vintern har inte ens börjat helt och jag har redan ett antal planer till i sommar haha. Bland annat en utlandsresa som kommer bli galen om det blir som planerat :)

MEN, det finns sina mindre charmerande stunder också på festival haha. Och jag kan ju säga att jag var jätte trött när dem gjorde det här och inte dyngrak som det ser ut som.


Magic

Nu sitter jag i skolan och väntar på att göra säljsamtalet. Ska sälja en mascara och foundation.
Haft håltimme i tre timmar ungefär så var ner till stan och köpte en klänning och ringar sen tog vi en fika :)
Efter skolan ska jag iväg och köra sen vill jag gymma men tror inte att jag hinner. Önskar att dagarna var mycket längre för man hinner aldrig göra alla saker som man borde göra varje dag.


saturday

Just nu försöker jag hålla ögonen öppna och inte somna, är helt slut! Somnade inte förns halv sju ungefär imorse så det får man sota för idag..

Kom hem vid tolv idag och fräschade upp mig sen åkte  jag, hanna och mathilda till graven och tände ljus, var så fint där! Sen åkte jag med hesse till valbo och hjälpte han shoppa lite kläder, snart blir jag upphämtad och ska åka iväg och kolla på bio, blir saw. Ska bli kul att få se i 3D, har aldrig gjort det förut. Senare ikväll vet jag inte vad som händer. Åka hem och sova efter låter riktigt skönt.

äcklig

jag kände mig riktigt äcklig nyss, kom på att jag inte borstat tänderna idag! Det är något jag aldrig glömmer när jag ska iväg och jag lägger mig inte ens om kvällarna utan att ha bortat tänderna, snacka om att man har en kanon andedräkt utan att röka! har hållt mig utan i fyra dagar nu :D

Dagarna som vart har jag tränat mycket, vart hos en som jag kanske kommer ha mycket att göra med i framtiden, fått ansiktsbehandling träffat vänner osv :)

Måndag

I helgen har det vart full rulle blev fest fre och lördag och jobb fredag och söndag.

Snart ska jag njuta av min sista cigg sen blir det rökfritt för mig, om jag nu kommer klara det, men de är värt ett försök.

Idag blir det gym, jobb och sen hinna träffa tjejerna. hoppas de inte åker hem allt för tidigt idag eftersom att jag jobbar ganska sent.

 

RSS 2.0