en del är otroliga..




linus på rymmen

Såhär kan det se ut om man inte har tillgång till bil och katten är på rymmen, mamma stoppade ner han i en tygkasse i cykelkorgen och åkte hem, haha


Onsdag

nu var det längesen sist! har inte så mycket att skriva om. Det är ju inte så intressant och höra om vad jag sysslar med och flängeromkring varje dag.

Snart ska jag ut och köra lite. Var längesen sist nu så vi får se hur det går. Sen ska jag ut och ta en promenad med hanna, fanny och kanske mathilda.
I helgen blire maskerad, ska vara katt så ska försöka hitta en svans :)

Tisdag

Idag har det bara vart ett matteprov och idrott i skolan, sen så blev det att käka på stan med fanny innan vi skulle dansa, Kände mig som ett stolpskott på streeten, stod och förstod nästan ingenting haha. Endel dagar är man riktigt seg i skallen. När jag kom till skutskär så var jag tvungen att vänta på bussen i 40 min så då gick jag och hälsa på jocke, det var så roligt att träffa han igen, det är en grabb som man har många roliga minnen med.


vill ha





bröd kungen

Sen i torsdags har jag haft väldigt bra dagar, har umgåts med dom som jag blir glad av och gjort varierande saker :) det har bland annat blivit, jobb, myskväll + övernattning med tjejerna, party och firat pappa.

Idag när jag jobbade kom det in en riktig skummis, han var så konstig så att jag till och med blev lite orolig för jag avr helt ensam på jobbet. Det var en kund som sa att det är någon som rymt från hemmet i veckan tänk om det var han? polisen var på laxön också..


Tisdag

Sitter i skolan just nu och har precis haft fika stund med klassen. Vi gör nästan allt för att inte börja med företaget igen, ingen är koncentrarad alls, men vi har ändå kommit långt så :) stod nyss och kasta papperbit i soptunna fram och tillbaka haha. Vad gör man inte för att sysselsätta sig i skolan?

När vi slutar så blir det stan och kika efter jacka och partykläder och käka kina mat, sedan blir det streetdance.

felsms.com

Skadeglädje har jag och sånt här är riktigt kul att läsa på nätterna.

Till: Svärmor
Sms: Hej! Du kan komma hit när du vill nu. Mattias är inte hemma och kommer inte hem förens imorgon. Längtar efter dig och din härliga k*k! Kyss!
Svar: Vad tror du Mattias tycker om detta???

Förklaring: Sms:et skulle till en kille jag varit otrogen med mot min pojkvän. Min svärmor tvingade mig att berätta allt för honom sen och vi är inte ihop längre...

Till: Pojkvännen
Sms: Idag hånglade jag för första gången med min pojkvän, det var så himla äckligt. Hans andedräkt stank skit, som om att han att ätit ägg eller nått innan och han stoppade in tungan för mycket så jag trodde att jag skulle kvävas. Tycker du att jag ska göra slut?
Svar: Okej, tack för den.. det är slut.

Förklaring: Sms:et skulle till min bästa vän. Men kom till pojkvännen, det blev lite tokigt. Nu har vi ingen kontakt längre men vet att han inte har haft tjej på ett tag..
Oups.... :/

Till: Min kompis lillabror (7 år)
Sms: Bustin Jieber tänker våldta dig i ditt sovrum!
spring och göm dig!
Svar: inget, men han ringde upp och var helt vettskrämd!


Förklaring: jag snackade med min kompis på msn, så sa hon att hon hette bustin jieber och att hon skulle våldta min kompis så skulle jag smsa henne men det blev till den som hade smsat mig senast.. :$

Till: Farfar
Sms: Hihi, du har jag onanerat och tänkt på dig snygging. Det du :)
Svar: Inget

Förklaring: Jag vill inte veta vad han tänkte eller trodde. Han svarade iallafall inte. Pga att han inte kan. Skämdes otroligt mycket. Chansade och skickade ett till där det stod att det blev fel. Messet skulle till ett nytt ragg...

Till: Emil
Sms: Hej, tänkte bara säga att jag fick kuk ikväll som du hoppades även fast ja var nykter. Faktiskt skönt att veta att jag kan slappna av nyter också och bara köra på! Killarna var glada efteråt också. Kommer hem imorgon, saknar dig vekligen. Love u!
Svar: Vad är det du säger? Det har jag väl aldrig hoppats och skulle aldrig göra i hela mitt liv! Hur många hade du sex med egentligen? Tror du jag vill ha hem dig efter du berättat detta?



Förklaring: Jag hade åkt iväg på fest med två av mina killkompisar, och min pojkvän hoppades att jag skulle få KUL och inte kuk som jag råkade skriva. När ka fick hans svar insåg jag att jag måste ha skrivit fel. Ringde upp han genast, och tack och lov litar han på mig så han garvade bara :)


fullspäckat

Det känns som om det här kommer bli en kanon helg!
Snart ska jag åka in till gävle med mamma och mia och hälsa på henrik och lena och fika lite.
Vid halv åtta har anders och helena från jobbet bokat bord på restaurang, så roligt att dom ville ha med mig :) Sen ikväll funderar jag på att åka hem och komma hem i tid för en gångs skull.

På lördag blir det nog sthlm med fanny och pontus och shoppa och sen blir det fest med tjejerna på kvällen :)

Söndag blir det en hel dag med jobb.

Hur kan man trippa omkring i dessa utan att bryta fötterna?


water

Ett tips, väck inte en kille med att hälla massa kolsyrat vatten i hela ansiktet, då kan ni hamna i duschen men kläderna på och bli dyngsur.
Det hände mig igår...

söndag

Ännu en helg är slut, dom går alldeles för snabbt.
I fredags så jobbade jag sen åkte jag ner till hanna och förfestade och sen blev det party. Blev en rätt så bra kväll.
Lördagen spenderade jag med grabbarna. Åkte hem till peter och kikade film sen åkte vi in till stan och käkade på  kungshallen och sen blev det biljard.
Idag har jag vart med vänner och tagit det lugnt.


RSS 2.0