sol

Vilka härliga dagar det varit nu! dessutom så har lovet börjat. Har firat födelsedagar och varit depp över att jag endast är 17 och inte kunna hänge med mina vänner, haha 17 lär ju vara den värsta åldern?
Har hängt ute och druckit i solen och samtalat med vänner, suttit på uteservering i solen och bara tagit det lugnt.
Nu sitter jag ute i solen och nästan gjort klart en skiva till jobbet som vi ska ha på zumba dagen den sista april. Snart ska jag hoppa i vettigare kläder och åka till jobbet. Sen om jag inte slutar så sent kanske jag åker till stan och åker till boulongern och umgås med folk som grillar.

perfekta klackar

Från sofies snapshot

Torsdag

Just nu sitter jag på dansen och har precis lärt mig själv hur man synkar? mobilen med datorn så jag kan använda telefonens internet med datorn, är typ två timmar tills den börjar så skulle behöva göra engelskan men jag orkar inte, finns inge värre än engelska... till och med så jag nästan förstår matte bättre.  sen så ska jag ut och köra lite.
Igår blev det en långpromenad med mathilda sen hamnade vi på fika hos hanna och sen kom linus och david :)

Helgen

Helgen har varit riktigt bra. Började fredagen med att jobba hela dagen, var premiär för lunchbuffén för säsongen, dessutom lyckades jag fastna med fingret i en elvisp. skulle trycka på vispen samtidigt som jag råkade komma åt med magen så den sattes igång och fingret åkte med, hahah hade jag inte hunnit stängt av den så snabbt hade jag nog inte kunna röra fingret idag.. sen åkte jag hem och fixade mig sen vidare in till stan för att köpa hem mat, förfesta och bara umgås med tjejerna, sen åkte vi vidare till en mini fest.

Lördagen så åkte vaknade jag redan halv tio, vet inte vad som hänt med mig? även fast jag somnade 4-5 på fredagen så vaknade jag så tidigt.. Tog det lugnt hela dagen så hämtade micke upp mig så åkte vi till stan och hämtade upp niklas och sen åkte vi och handlade. Hemma hos micke lagade vi mat och ewe och malin kom, maten blev hur god som helst! sen drack vi lite och spela poker och så.

Idag blev det roadtrip till uppsala och kollade in nya pole lokalen också var jag med på ett pole dancing testa på pass, och jag kan säga att det märktes verkligen att det var några månader sen sist som jag höll på med det, haha, liknade ett kylskåp. Sen kikade vi runt lite i Gränby centrum och sen åkte vi till olearys och käkade. nu ska jag kolla BB och hoppas på att jag kanske får några timmars sömn längre äm vad jag fått i helgen.

RSS 2.0