P&L

Nu har jag beställt biljetter till peace & love :D skönt att få komma bort i sommar.

Idag blev det först prov en snabbis sen bio med hanna och mathilda på sex and the city och sedan en prommis med emmy.


glad nyhet

Nyss satt jag här, kan inte hålla ögonen öppna och mamma säger åt mig att gå och lägga mig, sen ser jag den underbara saken på facebook, jag börjar 12 imorgon! jag blir genast pigg ovh överlycklig.

helg

Helgen har varit bra, men nu är jag sliten med lite sömn och mycket jobb och festande.


torsdag

Min helg kommer nu vara hektisk, imorgon slinga håret, skydna hem och fixa mig sen till grabbarna och festa. Lördag upp åtta och jobba skynda hem och fixa sig och iväg och festa, söndag upp åtta igen och jobba och sen så kommer syskonen och respektive på middag senare på kvällen, så nu kommer jag ej skriva här på ett par dagar skulle jag tro..

Föresten idag kom jag hem med ett par skor, det finns nog ingen bättre känsla än den man har när  jag köpt ett par skor. kanske kommer upp en bild om några dagar om jag orkar och kommer ihåg.


helg

Underbara helg är här igen, fick det halv ett idag! plus att jag är klar i information och layout och matte så jag slipper gå på dem lektionerna så jag går nästan ingenting i skolan nu, snart kommer micke och hämtar upp mig så måste börja klä på mig nu, ha det bra så länge, tjao

smaskande apor

Jag tänkte ta en sovmorgon imorse men jag pallrade mig upp tillsluts och stressade som en idiot till bussen, men nu så gör vi inte ett skit i skolan bara för att jag är klar, så jag skulle ha stannat hemma några timmar till och sovit.
Efter skolan så blir det att käka på stan med hanna och kanske ta en sväng i affärerna innan vi går iväg och dansar.
Ikväll när jag kommer hem så kommer jag förhoppningsvis orka med och ta en joggingrunda.

Nu önskar jag att jag fick lov och strypa fanny och sofie, dom sitter bredvid mig och smaskar på sina jävla chips.Något som går mig på nerverna är folk som smaskar och låter när dom tuggar, haha.

lugn måndag

slapp skoldag, övningskörde och sedan promenad med hanna samanfattar jag min dag med :)


..

Idag vill jag bara sitta och dunka in skallen i väggen hundra gånger om...

söndag

Dagen har varit lugnt, emmas mamma var snäll och hämtade upp oss hos marcus imorse och sen följde jag med ngoc hem. Kikade på film, men jag slumrade till hela tiden, så hanna om du läser det här ta med din hårddisk så jag kan få se klart på kick ass :) nej, nu orkar jag inte skriva mer om dagen.

underbara helg

Gårdagen började med att åka in till skolan och göra nationella i matte, det gick väldigt bra med tanke på förra som vi hade då det blev ett stort frågetecken på hela papperet istället för tal.. Sen blev det stan en snabbis med ida och hanna och fick med mig ett par jeans shorts hem. På kvällen bar det av till linus där det blev, kubb, charader och satt och snacka en massa och grabbarna drack lite.

Idag har jag legat i solen hela dagen, hur skönt som helst! Nu ska jag hoppa in i dusche och fixa till mig för att sedan åka till mathilda och grilla med tjejerna sen så bär det av till stan på lite festligheter :)


sommar

Idag är det sommarvärme, hur underbart som helst!
Efter jag kom hem kom grabbarna och hämrade upp mig så for vi iväg till vattenskidklubben. solade, tog mitt första dopp för året och åkte lite båt. Man har verkligen längtat efter den här varma dagen.
Snart ska jag käka sen bär det av mot stan och dansa. Hopaps bara att vi inte får allt för svåra steg som man ska lära sig till innan på lördag då det är inspelning.

mobil

haha nu är det första gången jag använder intener från mobilen och det funkar ju riktigt bra! var bara tvungen och testa om det gick att uppdatera härifrån. nu är det bara att lusta fram hur jag kan ladda in filmer. Dagen har varit bra idag. Gjorde ingenting i skolan sen blev det fika med ngoc på stan, sen kom hanna hit Och trÄna lite pÅ dansen och efter åkte jag hem till emmy och hämta film. NeJ nu ska jag kolla Scrubs och försöka sova. ser knappt vad jag skrivit heller för har inga linser. GOD NATT

Street dance 3D

Street dance 3D måste jag se när den snart kommer ut på bio, undra när step up 3D kommer ut?



ketchup

Mamma kan verkligen mina behov, när jag kom hem stod denna mega ketchup här på bordet. Det tragiska är att den snart kommer ta slut och att jag kommer nästan vara helt ensam om den.



sista minuten

Jag vill verkligen åka utomlands nu! Finns jätte billiga sista minuten resor, har säkert suttit i en timme och kollat runt. Vill åka hem och packa och åka till bulgarien ikväll för 800 kr inklusive hotell i en vecka. Hur frestande är inte det?


grym hund

Efter skolan blir det att käka på stan och sen dans, träning inför musikvideon, kanske borde jag ta med mig hunden också så han kan dansa med mig?


.

Igår blev en bra dag, låg i solen och brände sönder mig, åkte ut på sjön och grilla med vänner, streetrace, stan och film. En lugn dag men med saker att göra hela tiden.
Nu borde jag lyfta arslet från soffan och ta en premiär runda i skogen, men frågan är om min kondis kommer svika mig totalt, något som jag skulle tro.


saturday

Jag vill börja leva mer, inte bara göra det gamla vanliga hela tiden. Jag är inte en sån som vill bli fast på ett och samma ställe hela tiden. Jag vill ut och resa och se nya saker, åka iväg spontant. Ta körkort, ta stundenten och flytta utomlands och resa omkring. Jag kommer inte vara kvar här runt trakterna när jag kan börja göra som jag vill. Får jag hoppas iallafall.

beslutsångest

party eller chillkväll? ja, det är frågan. Varför kan man inte dela på sig ibland?

pictures

Var ett tag sen jag laddade upp bilder..






Sist men inte minst.... Ett skit snyggt kort på mig och sebbe!

motorcyklar

Gud vad tjejer är känsliga. Igår när jag, hanna och mathilda var på bio så tror jag att varenda jävel i biosalongen satt och grät förutom jag och mathilda, haha.

Just nu är jag slut som människa, var närmare 200 pers på jobbet och åt eftersom att det var veteraner som åkte motorcykel på 170 stycken. Synd bara att man inte hade tid och gå ut och kolla på alla motorcyklar.
Nu ska jag iväg till emmy och ta det lugnt bara om jag inte kan övertala henne ut på en promenad, men kommer antagligen däcka i hennes soffa.

happy day

Nyss fick jag roliga nyheter, jag kommer kunna vara med i musikvideon för dagen är ändrad, hoppas att det är en bra låt och rolig dans till.
Idag var det sista dagen på kicks. Känns väldigt tråkigt men jag var varmt välkommen tillbaka dit och charlotte tog mitt nummer så dom kunde ringa om dom behövde en inhoppare så jag kan komma in och jobba :)
Lunchade med Linn och blev såklart donken, det finns nästan inge godare än det ;) fet mat är gott.
Jag skulle plugga direkt efter när jag kom hem, men vad gör jag då? jo, jag somnar så klart på soffan. Men nu är det bara att sätta igång och plugga. Men jag vill verkligen inte.

övningskörning

Dagen har gått alldeles för snabbt. har en massa plugg jag måste ta itu med men har ingen ork alls.
Imorgon är det min sista dag på kicks, känns ganska tråkigt för det är nu man börjar komma in i allt. Efter jag kom hem så hämtade pappa upp mig och så åkte vi ut och körde. åkte först hem till henrik och lena och hälsade på, därefter hem till sara och robban. Ja, det är inte ofta jag träffar på dom, men idag blev det allihop förutom lena på en och samma dag.

lördag

Inte är det bara jag som är klumpig i det här huset, nyss hörde jag världens duns och så var det våran IQ-befriade hund som gick in i en lånda som var utdragen haha.

Mathilda klippte mig idag och hon var jätte duktig, tack ännu en gång!
Snart ska jag börja fixa mig och åka iväg och grilla och party med grabbarna och tjejerna.

fallskärmshoppning

Mamma och pappa, jag vill verkligen ha fallskärmshoppning i födelsedagspresent! Jag längtar efter att få göra något annorlunda och få en rejäl kick. Jag kan tänka mig att det är en riktig häftig känsla att hoppa ut från flygplanet. Känna sig hjälplös och sen bara sväva omkring med mycket adrenallin i kroppen, det är något som jag måste göra någon gång så snart jag får chansen.

fredag

Helvete vad trött jag är eftersom dom senaste intensiva veckorna. Har gått upp tidigt på morgonen och kommit hem sent på kvällen nästan varje dag. Dansen igår gick helt okej tappade inte bort mig alls, bara något litet fel. Man vill ju bara gå upp på scen igen efteråt för man får en sådan härligt kick utav det.

Dagen har gått relativt snabbt idag på kicks träffade på sara på lunchen och fikade med hanna och linus efter jag slutat. Jag förstår inte varför alla ska komma och hälsa på mig när jag har lunch? det är många som har tjatat om att jag inte varit där när dom ska hälsa på mig haha.
Snart ska jag iväg och ta det lugnt bara, får ladda upp tills imorgon för då blir det grillning och party.

stressiga dagar

Dom här dagarna har jag haft väldigt fullt upp.
I tisdags hade jag nationell i skolan sen åkte jag raka vägen till kungsådran och jobbade. Sen gick jag över till Pulshuset när jag slutat och jobbade där direkt efter.
Onsdag började dagen med apu sen käkade jag och hanna på stan sen blev det "genrep" för magic of dance.
Idag gick jag upp klockan fem, hur jag kom upp vet jag inte hur jag lyckades med. Åkte till kicks och inventerade. Nu sitter jag hemma hos sara och ska försöka slappna av lite innan jag ska iväg till Teatern för genrep och sen börja själv föreställningen. Jag hoppas verkligen inte att jag gör bort mig nu för det är fullbokat.

musikvideo

Varför ska allt vara på en och samma dag? nu när jag har chansen att få vara med i en musikvideo och dansa som dom ska försöka få med på MTV och Ztv så kan jag inte vara med bara för att jag måste jobba. Låten ska även bli en singel dessutom så är det rappare och inte nå dålig musikgenre. Det skulle ju vara hur roligt som helst att vara med.

Då var det en ny vecka igen, nästan hela dagen har jag inventerat på kicks sen så blev det dans och promenad med hanna när jag kom hem. Kanske borde man börja träna lite mer och äta nyttigare snart?

djur kan också vara roliga



Never scared


söndag

Då var det söndag igen och den hemska ångesten tillbaka. Helgen har gått så otroligt snabbt och vill ha ledigt någon dag till, vill inte tillbaka till apun, men svante kommer vara där imorgon så någon kommer man få och skratta med iallafall :) Den grabben är en rolig prick.
Inte har man fått sovit. Precis när jag hade somnat inatt vid halv fyra ringer alexander och säger att jag ska komma på fest, haha ja lite sent påtänkt var det ju. sen imorse ringer micke och väcker mig så då var det bara att hoppa upp och följa med in till stan och fika. Snart kommer alla mina syskon hit och käkar. Caroline kom hem idag också och kommer vara hemma några dagar. Senare ikväll blir det möte på jobbet. får se hur sommaren kommer se ut om jag kommer jobba röven av mig eller om jag får någon dag i veckan bara.

första maj

Idag mår jag vel som jag förtjänar, men såhär dåligt brukar det aldrig vara. jag kan vara relativt pigg i vanliga fall. nu börjar det verkligen närma sig sommar, fåglarna kvittrade hur mycket som helst imorse när jag cyklade hem. Hur härligt som helst!
Ikväll blir det chillkväll med tjejerna med bara massa flott och käka.

RSS 2.0