..

Det är så härligt att veta att personer finns hos en även om det inte är så. som jag kände igår en sak som man inte kan prata om med folk som inte tror, att jag gissade direkt att det var du när mamma kom och fråga. jag vet att ni har det bra, det är så underbart att fortfarande känna närheten ibland även fast det kan bli lite chockerande haha. 

jag tror nog inte att många fattar vad jag skriver om, det är ingen idé att skriva ut helt vad jag menar för då kommer man nog bli lite dumförklarad :)

LÖRDAG

Då är det äntligen lördag igen, syskonen + respektive kommer hit ikväll som jag hoppas hinna träffa sen ska jag åka iväg på inflyttningsfest.


Onsdag

Igår sa jag till mamma -hoppas att jag är så sjuk imorgon så jag slipper skolan. Och vad är det inte jag är när jag vaknar? jo sjuk. Jag försår inte hur man brukar vela bli sjuk när det är så tråkigt att vara det?

Imorgon ska jag med mathilda till hennes skola och färga håret, det är dags för att bli mörkhårig igen är nervös även om jag redan har vart det mycket och vet att jag inte kommer se ut som en häxa i det haha. Sen hoppas jag att jag ska klara av att dansa, men med lite ipren och nässpray brukar det gå :)

En bild från teneriffa 2008? mia syskon och kusiner + respektive.

Personlig försäljning

Nu sitter jag i skolan och har personlig försälning som jag inte fattar ett skit utav. vill hem och lägga mig under täckegt och sova tills imorgon. Ska käka på stan efter skolan tror det blir kycklingspett med jordnötssås, det är hur gott som helst! Sen ska jag iväg på dansen, ska bli skönt och få dansa och koppla bort alla tankar.

Yeah Ya know


streetdance 3D

Kollade på Streetdance 3D idag, det är synd att dom nästan har kopierat step up 1. Men den var riktigt bra men som sagt hade dom kunnat hitta på något annat i handlingen som inte var som step up.


xpand your elements

Igår blev det en perfekt dag, åkte iväg vid ett och kika lite på stan med tjejerna sen käka vi buffé på los sombreros. Efter gick vi till xpand your elements, vilka grymma dansare det var. Så roligt och se battlar sen spelade chords på slutet. När allr var klart gick vi till en fest på brynäs.

school

Just nu sitter jag i skolan och längtar hem till min sköna säng. har samhällskunskap och gör inte ett dugg, kommer inte göra någonting nästan den här dagen förns klockan tre. Känns verkligen nödvändigt...
Men ska iallafall gå och förhoppningsvis shoppa skor på den långa håltimmen :)
Efter skolan blir det käka på stan sen dans. Efter ska jag hem till robert och störa han lite.


..

vila i frid söta du <3

header

Då säger jag tack till rebecca som knåpade ihop en header till mig, skönt att få det gjort eftersom att man själv inte kan komma på något sådant ;)

Idag har jag hunnit uträttat endel ärenden, så nu är det bara att vänta och se, jag hoppas att det gick bra men det tror jag nästan inte.. Efter skolan tog jag en powernap sen åkte jag hem till mathilda där hanna och linus var och rickard ett tag.


utomlands

Nu är jag riktigt sugen på att åka utomlands, ta en sista minuten och dra iväg spontant.  men vad fan, man lär nog vänta tills i sommar och ta två veckor istället? Jag längtar redan till nästa sommar, den kommer nog bli hur bra som helst. har redan en massa planer haha.

Snart kommer far och hämtar upp mig så ska vi ut och köra. får se hur det går med tanke på att det var så länge sen sist.



var bara tvungen att lägga upp bilden för jag och rickard blev så glad på peace när vi fick träffa petter haha :D

RSS 2.0