skor

Nu har jag försökt beställa hem ett par skor i säkert en haltimme, inte fan fungerar det heller? verkar vara något fel på sidan just nu.. Men imorgon hoppas jag att gobitarna blir mina. Hoppas bara att de passar och inte är för stora så jag slipper skicka tillbaka dom.

Ikväll så bär det nog av till K, blir nog bara lugnt.


Rickard "tha man" Eriksson Gästbloggar

Tja folket!

Sitter hemma hos fuckface nu och hon ville att jag skulle gästblogga. So lets doit! Vi sitter och kollar på nått kasst dansprogram på Mtv och bara tar det lungt. Igår var vi hemma hos Emmy och kollade på 2 filmer, Extreme movie och A Man Apart. Fett bra filmer måste jag säga. Första filmen var en sex komedi och den andra var en knark action med Vin Diesel.

Senare idag ska jag iväg till Örbyhus och ha en myskväll med Matilda. Kommer bli fett.

Fan va svårt det är att skriva i någon annans blogg, man vet inte riktigt vad man ska skriva. Nu tycker jag iaf att alla som tycker att Alex ska åka fett mkt vattenskidor i sommar lägger en kommentar här.

Nu tänker inte jag skriva nå mer. Men ha det bra och tagga inför Lördag på folkan.

Cheese la wheese.

Rickard Eriksson


fredag

Jag tappade hakan nyss, såg att jag fått MVG på en bilduppgift, hur fan lyckades jag med det? Jag kan knappt rita sträckgubbar. Efter skolan så åkte jag in till valbo med daddy och hans tjej+barn lämnade in min kära mobil och gick på köpis en snabbis. Efter käkade vi på buddys och även henrik kom. Sen blev det powernap och lugnt med emmy och rickard. Nu är jag riktigt party sugen, men jag tänker vänta till nästa helg, då får jag ta igen allt jag missade denna helg, haha.

dåligt IQ

Läste precis en artikel om att rökare har lägre IQ än de som är icke-rökare. Ju mer man röker desto mindre IQ har man. Kanske är det därför jag och mamma brukar ha PRO-möte här hemma emellanåt? Nej, jag tror bara att de som börjar röka har lite mindre vett i skallen från födseln än vad de andra har. Men vem vet, kanske kommer jag sitta där som ett frågetecken om 30 år och inte fatta någonting? haha nej, risken är nog liten. Nog för att jag har mina ljushuvve stunder, men så mycket kan det nog inte försämra smartheten.


grabbarna grus

Nej, blev inge plugg för mig, sitter nu hos min gamla räv jocke och jesper är här också. Var längesen som man träffade på pojarna, undra om jag ska spöa upp dom lite efter dom käkat klart? ;)

tråk

Fan vad tråkigt det är att vara hemma och vara sjuk, visst jag har jobbat och vart till skolan en snabbis, men sen då? bara sitta hemma och glo, nej det är inte min grej att bara vara hemma och ta det lugnt. Tur att jag har dansen ikväll iallafall, även fast jag inte är helt pigg till att dansa så ska jag ge det ett försök. Nu måste jag försöka plugga om jag fattar någonting, man fattar ju inget när man sitter hemma och ska försöka plugga..

gott och blandat


Jag vill ha! endel saker är så fula så de blir snygga, ungefär som skorna..


wierd dreams

Nu sitter jag här med läppar som är 4 gånger större än vanligt. känns som om jag har förstorat mina läppar. Blev en dag hemma från skolan, undra om det är första gången sen jag började som jag är hemma för att jag är sjuk? Inatt har jag drömt massor, om att jag blivit jagad oxh en utav de tuffaste utav alla som jagade mig visade sig vara gay till slut, var tvungen att döda en kompis dotter, fick smyga in i ett hus för att hämta min kidnappade kompis, allting utspelade sig i egypten, gävle och skutskär.. haha varför ska jag drömma så jäkla konstigt så fort jag är stressad?
Idag, lär jag iväg och jobba. även fast jag känner mig som en säck potatis, men mer tänker jag inte ställa in nu.
Fan, vet inte vad jag babblar om, något hela ointressant iallafall.

good sunday

Även fast det är söndag så känns det inte nå hemskt, brukar annars sitta med den förbaskade söndagsångesten som så många andra. Men idag känns allt jätte bra, började med zumba och det var skönt att komma tillbaka igen efter 3 veckor uppehåll och bara dansa av mig  Sen var jag duktig och städade mitt råttbo och snart åker jag in till stan och drar en sleepover :)

Jag är absolut inte avundsjuk på robin som åker iväg till thailand på tisdag och får vara i värme medans jag är kvar i sverige och har -10 grader och fryser röven av mig, nej jag ska njuta som en idiot av det underbara vädret.

Poledance

Poledance i flera timmar, i like it!

humor

Helt otroligt att inte jag lyckades med något sånt här när jag var friidrottare.



varför rubrik?

Igår blev det en bra dag, först så jobbade jag sen bar det av till daddy. Mötte sedan upp ewe och sen gick vi till fanny där det blev lite party. När jag kom hem så gick jag över till micke, träffade på en dude som jag inte träffat på väldigt länge och snackade verkligen om allt, känns så skönt! Nu är jag trött efter grabbarna grus trackade mig så jag inte kunde sova imorse, skulle få frukost där, men fanns bara hårdbröd. bra grabbar! ikväll kanske det blir K, eller om jag kanske ska smyga förbi emmy? Ja, kvällen får visa vad som blir.

Ge mig!


hannas sjukdom

Wilding har nu erkänt sin sjukdom, hon är som han i klippet. Det värsta av allt är att hon har riktigt problem med ljudnivån hahaha :D



klant

Jag blir galen på Mia, hon trakaserar mig med sms om alla klantigheter jag gjort i mina dagar, till exempel när jag tappade ner dasslocket i dasset som ska vara helt omöjligt egentligen, och när jag sprungit och hoppat in i glasdörrar och festar med prislappar omedvetet, nej nu jäklar ska jag tracka henne, jag kan inte rå för att jag kan ha lite otur ibland.

old and new

Nu ska jag iväg och jobba och slänger in två låtar. gamla som nya, de är fortfarande bra!



alla hjärtans dag

Då var det alla hjärtans dag igen, en dag som är överskattad och en dag som så många känner sig ensamma. Varför stressa om att man ska ha en kille/tjej och dela dagen med? varför inte istället ha det trevligt med ett gäng kompisar eller liknande? Dagen är inge speciell. När jag har firat dagen med någon kille så har det bara vart som en vanlig dejt eller vad man nu ska säga.Visst jag kanske inte ska säga så mycket eftersom jag inte är den mest romantiska tjejen men vad fan, tänk istället att ni har all tid i världen att träffa någon. Idag är bara en vanlig dag som alla andra. Sluta stressa och känna er ensamma, njut utav singel livet istället.

?

Fötterna och huvudet värker, men en rolig kväll var det. förutom mina livsfarliga skor som jag halkade omkring i så fort jag hade varit ute, haha. Träffade på en massa folk som man inte sett på jätte länge. Mycket dans och skratt hela kvällen.

dance all night

Jag längtar tills imorgon nu! Först blir det back on track på jobbet, gun har dessutom slutat nu så det kanske blir mer jobb till mig då? inget jag har emot. Sen på kvällen blir det party och dans hela kvällen lång! kommer vara extra taggad till dans eftersom att raggan blev inställd idag.


school

Nu sitter jag i skolan och har lunch, vill lyssna på sjysst musik men min spotify vill inte fungera. Idag är det en bra dag, min pms verkar ha försvunnit också. jag blir som galen under min pms eftersom att jag inte tål hormoner, så jag tycker lite synd om min omgivning då, haha. Idag blir det nog en lugn kväll hos E.
Jag vill ha helg nu, med party. Men har bara 2 timmars skola imorgon sen blir det helg. Jag vet inte vad jag snckar om just nu, lika bra att sluta skriva tjao!

..

visste ni att man använder 146 muskler i en passionerad kyss? det är ganska otroligt egentligen.

dance dance dance

Äntligen har jag en kamera igen, min fina rosa gick ju sönder på nyår. Sen så köpte jag en kjol för bara 99 kr på rea och en mascara :) kanske kommer bilder sen..
Snart ska jag iväg och dansa zumba fitness, kommer nog tuppa av där idag. senare ska jag kika förbi emmy.

besök

Snart kommer syster från Linköping hem med sin pojkvän som jag aldrig har träffat förr, ska bli roligt och se vad det är för en typ. Blir fullt hus här hela helgen, jag som är van med bara mamma hemma. Ikväll så blir det filmkväll med hanna och mathilda. Ska bli skönt att bara ta det lugnt eftersom att jag kommer vara i högvarv imorgon enda från morgon till natt.

torka

Jag har en riktig torka nu, jag vill skriva något, men jag kommer inte på. De senaste dagarna har bestått av dans och K och flängt runt. Nu tänkte jag kika på en film blir nog kidulthood. hanna och fanny tycker att jag är som den vita killen i filmen så vi får vel se hur mycket rätt dom har..

friidrott

Nu har jag äntligen blivit klar med den jäkla fördjupningsuppgiften i idrott. Jag skrev om friidrott och jag saknar den så himla mycket nu efter ha skrivit så mycket om den. Jag saknar alla träningar och tävlinar, spänningen innan man ska hoppa över en höjd man aldrig klarat förr, att bara få springa av sig och ta i för kung och fosterland när man hoppar längd eller träna styrka. Saknar kurt min guldsjäl till tränare som alltid stöttade en. Alla härliga kvällar och dagar som man har innehållit blod, svett och tårar. Alla dessa vattenkrig vi hade på somrarna. Ja, friidrott är en sport som jag alltid kommer sakna väldigt mycket.



girlicious

Idag kommer det nog bli en bra dag, bara inte mitt humör sviker mig eftersom det blev en nästan sömnlös natt. Efter skolan blir det stan och waynes sen girlicious med hannorna, hur bra låter inte det? Helt perfekt!

Hittade en gammal bild från när jag dansade street på estraden där temat är trasdockor.



RSS 2.0