30/11-11

Helgen som har varit har vart riktigt bra.
Fredagen började med en llångpromenad med hanna sen kika jag film och tog det lugnt. På eftermiddagen kom micke och hämtade mig också åkte vi och träffa folk som spela lite NHL och förfestade.
I Lördags åkte jag till philip och tog det lugnt med några på dagen sen åkte jag hem och fixa mig sen kom mina tjejer hit och förfestade sen blev det inflyttningsfest.
Söndagen blev lugn och sen träffade jag the gang och kikade film men några fattades..

Tisdag

Dagen har vart riktigt bra, men inte början för då fick jag sitta  vid tåget och vänta och frysa ihjäl i en halvtimme för den var försenad, varför går aldrig tågen som dem ska när just jag för en gångs skull ska åka?
På tåget mötte jag upp Ewe sen åkte vi till uppsala, började att käka lunch buffé på china garden eller vad det nu hette och sen kika på stan, fick med mig två tjöjor, mascara och strumpbyxor hem.
Åkte hem en stund tog en power nap och sen gick upp till jobbet och dansa zumba/styrka 60 min och sen 30 min på gymmet. Nu ska jag nog kika på film och försöka somna någorlunda tidigt.

Tisdag

Vaknade redan vid elva imorse och var riktigt pigg, undra hur längesen det var egentligen? men jag måste säga att det var riktigt skönt att vakna så tidigt och känna sig pigg, dem flesta vet ju hur seg jag är på morgonen. På dan kom micke och hämtade upp mig också åkte vi in till stan och tog en fika och kikade en snabbis på stan. Nu väntar jag på att gå iväg och träna zumba/styrka och jag kommer tuppa av, är sjukt otränad nu haha. Det är inte bra att få lov både från träning, skola och jobb. Man blir så otroligt lat och inte tränar ett skit.. Men nu ska det bli ändringar på det.

Söndag

Da var helgen nästan helt slut, har haft en lugn och skön helg med mina fina vänner.
Idag har jag legat som ett slagt på soffan och letat efter lite musik till småbarnen. Nyss var jag ute på en promenad med hanna, mathilda och natalie. Nu ska jag försöka sätta igång att plugga för det har jag skjutit upp i snart en vecka.

Gamla goda tiden 06-08


måndag

Nu vill jag verkligen hem. Första dagen på skolan har varit hemsk, massa arbeten jag behöver göra och trött och irriterad som jag vet inte vad.. Hatar mitt humör när jag är trött haha blir ju sur för ingenting..

Idag ska jag nog bara hem och ta det lugnt, orkar inte göra någonting, fast egentlign skulle jag behöva göra en massa saker, det är så himla mycket måsten hela tiden.. men en positiv sak är iallafall att jag går i skolan tre dagar i veckan nu om jag inte missköter skolan :)

Lördag

Den 19 julia åker jag och mina favoriter till Sunny beach i hela två veckor, det kommer bli helt underbart och galet!

Imorse gick jag upp klockan tio och stressade omkring för att hitta alla saker och fixa lite. hanna, mathilda och linus och hämtade mig så åkte vi till västanån för att åka pulka. Lite senare kom david. Har haft en riktigt bra dag med dom :) Om ett tag ska jag in till stan för att hälsa på robert och bara ta det lugnt. Mer orkar jag inte idag efter att ha vart i farten i två dagar nu.

shoes

Vill verkligen ha dem här! dem är riktigt snygga och perfekta och kostar bara 450 kronor och finns i min storlek, fan att jag nyss köpte ett par klackskor!


Måndag

Jag har ätit så mycket idag så jag håller på och storknar! blev ettt maxmål, nybakt bröd och godis.

Micke hämtade upp mig vid två tiden så åkte vi till fjärran och motionssimmade och bubblade. Sen blev det max och åkte hem till han ett tag efteråt. Nu sitter jag och kollar på victoria secret fashion show och väntar på att micke ska hämta upp mig igen.

Nyår blev lyckat med mina underbara tjejer,först blev det middag hos julia och sedan party hos kim :) 




RSS 2.0