25 juli

Nu var det längesen jag skrev, säkert 6 dar sedan. men det är sommar, jag har fullt upp och det ända jag gör hemma är och duschar och sover ungefär så det blir inte mycket uppdatering. det jag gör är vel jobbar, festar, träffar vänner och flänger runt hela tiden. men jag gillar att ha fullt upp.


späckat

ville bara sägaa att jag lever, vart brämmen idag med vänner, hem, tog en powernap, övningskört, mathilda har klippt mig, cyklat två mil och vart på "poolparty"

jetski

Dom senaste dagarna har spenderats på brämmen, jobbet, klubben, ute vid stugan och haft härliga kvälllar med massa olika vänner.

Idag vaknade jag upp´hos ewe sen åkte jag och robert in till sjukhuset för att hälsa på grabben, fyfan vad synd jag tycker om människan, att man kan ha en sådan otur!
efter blev det "frukost" på donken och hem.
Sen åkte jag hem till emmy och efter ett tag åkte vi till sjön med robert och pöke och körde jetski. Fyfan det är då det roligaste jag gjort på länge. kvällen har vart lugn annars. små powernaps och film. skönt att ta det lite lugnt bara.


jag måste bara berätta att när jag och sara satt där och hade det riktigt skönt kommer det en snok simmande åt oss så vi håller på och får hjärtatack.

Fail


sommardag

Idag har det vart en härlig dag. Var först på brämmen med grabbarna och solade och badade. Efter blev jag skjutsad hem och duscha sen så åkte vi ut på sjön.
jag och micke skulle simma runt hällholmen och fyfan vad äckligt, massa sjögräs så man trodde det var fiskar och fiskmåsarna höll på och attackera oss.
Nu har jag lovat en väldigt dum sak och det är att cykla och möta adde som är i stan om det inte finns annat sätt för han att komma hem på. varför ska jag komma på saker som jag ångrar? haha. jaja, lite motion skadar ju inte.

två år

igår blev det lite smått party först hos berra sen hos micke. Idag var jag först och jobbade sen åkte jag ut till sjön där mina syskon + henriks vänner var. Badade och åkte ut och fiskade med henrik. Jag fick dessutom den största gäddan ;) När jag kom hem tog jag det lugnt ett tag sen stressade jag och åkte iväg till kalle och satt och drack lite med folk.

Idag var det två år sedan du gick bort, så konstigt att tiden gått så snabbt.
Jag kommer ihåg dagen då jag fick reda på vad som hade hänt som om det vore igår.
Jag hoppas att du har det bra på andra sidan <3


födelsedag

tack för en trevlig kvälll alla igår!
dagen började med att jag jobbade till tolv ungefär sen fick jag inte vara kvar för dom tyckte att jag behövde åka hem och vila upp mig. Vid två-tre kom pappa och lena hit och grattade mig, tråkigt att syskonen jobbade så dom ej kunde komma.
vid sex tiden kom tjejerna och vi beställde pizza och så, sen droppade det in lite folk och körde 5-kamp och lite gitarr mys. känner mig taskig att jag inte tänkte på att bjuda ghrabbarna. hade inte en tanke på det eftersom att det var meningen att det bara skulle bli vi tjejer, men sen så droppade det ju in fler..


dålig uppdatering

Oj, glömde bort att uppdatera som jag sa. jag har haft fullt upp med vänner och så vidare.
Imorse vaknade jag upp på världens minsta två sits soffa som jag hade försökt sovit på under natten. blev nog bara 2 timmar för mig, men man börjar ju nästan bli lite van nu..
efter vi hade käkat frukost drog vi (jag, micke, robert & peter) ner till sjön och stekte. blev hemskjutsad vid ett och sedan åkte jag och jobbade. När jag kom hem deckade jag direkt på soffan så jag vaknade precis. Ewe kanske kommer snart om hon kan kirra skjuts, får hoppas på det :)

just nu vill jag inte jobba. jag vill följa med till berkinge badet, jag vill med till sundsvall på bilgrej, jag vill ut på sjön till stugan och sola och bada med syskon + lena. varför blir man tillfrågd allt möjligt som är roligt när man jobbar?


home sweet home

Hemma igen efter p&l. är sjukt sliten efter för lite sömn och massa alkohol. Lyx att få ha 10 meter nu till en toa med vatten.

Fick se rätt bra konserter. Chords och Jay-z var hur bra som helst!
Fan vad härligt det är på festival när alla är så sociala och glada.

Förstår nästan inte vad jag skriver återkommer sen när jag nyktrat till och fått sömn.

RSS 2.0