Helgen

Har haft en riktigt bra helg.

Fredag:
hade praktik på Cubus och fick även min sommar bestämd, nu så behöver jag inte oroa mig längre över vad jag ska göra när jag tar studenten. På kvällen åkte jag och hanna till Linus jobb där några var bubblade och jag avslutade kvällen hos a.
Lördag:
gick upp tidigt och åkte iväg och jobbade, men var riktigt skönt att börja dagen med att ha några pass, sen åkte jag ner till fiskecampingen och Bastade i bastuflotten med A och hans kompisar, badade lite isvak och så.
Åkte sen hem och fixade mig och sen blev det 30 års fest som blev riktigt lyckad och vi avslutade kvällen på Gefle dub som man alltid har grymt roligt på :)
Söndag:
Hade mina två pass på Pulshuset sen blev det filmkikade med Hanna och grabbarna :)
Bilden får tala för sig själv hur galen lördagen blev.

Lördag

Nu har jag tänkt flera gånger att jag ska skriva ett inlägg men har alltid glömt bort det. Lever i en "jobb bubbla" just nu som gör mig så otroligt glömsk och seg tänkt, ja lite värre än vanligt iallafall ;)
Började jobba klockan nio imorse, och klockan tio hade jag mina första två pass på easy life, gick riktigt bra. Kommer nog bli riktigt roligt när man kommer in i allt. Sen åkte jag hem och tränade på mina andra pass som börjar imorgon och fixa musik.
Ikväll så blir det lite dricka och umgås med några, men blir nog lugnt för min del mitt första pass imorgon börjar klockan tio så då vill jag vara skapligt fräsch iallafall.

2012

Då var det ett nytt år igen, igår började vi dagen med att basta och dricka öl, Sen hem och fixa sig sen hem till hanna och käka tacos med tjejerna sen vidare till kim där det var fest. Sen slutade natten med mys. Det blev riktigt lyckat och året hade inte kunna börjat bättre :)

RSS 2.0